Stiti careva sa-mi spuneti cum sa fac sa pot scoate firele cu pinii din capat de la mufa contactorului?
Montare Contactori Usi Spate
Collapse
X
-
in mod normal ar trebui sa ai o clema pe pin, o lamela care se agata in carcasa de plastic a mufei si daca introduci un ac in interrios si impingi lamela ar trebui sa iasa. nu stiu sigur daca merge la acea mufa dar la multe asa se procedeaza. eu mi-am tras fire de la contactorii fata la cei din spate (montati de mine) - am dezizolat putin cablul fara sa-l tai si m-am legat acolo cu cablurile pentru contactorii spate apoi am izolat cu banda. am modificarea facuta de aproximativ 2 ani si nu am avut probleme
Comment
-
Da ,asa ar trebui sa iasa,am incercat cu acul si prin fata si prin spate si sus si jos dar tot nu a iesit.Mi-e sa nu-l stric, de aia am zis mai bine sa intreb.
Vreau sa leg firele la pini.Trebuie sa rezolv misterul inainte sa ma apuc de treaba.Am nevoie de contactori la usile din spate ca mi-am activat alarma interna a masinii.Mai incerc si maine,daca reusesc revin cu explicatii.Daca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.
Comment
-
AM REUSIT!
Ca sa scoatem firul se foloseste o surubelnita mica si declipsam de pe lateralul mufei.Se deschide ca o usita iar in interior sunt pinii.Pentru a scoate pinul trebuie declipsata o clema micuta din plastic ce tine pinul fix.Iata cateva poze sper sa fie de ajutor:Daca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.
Comment
-
-S-a notat- in caz ca apar probleme voi trece pe papuci.Recomand sa se faca legatura firelor cu papucisi nu uitati sa izolati.
P.S.Multumesc pentru sfat dani.Daca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.
Comment
Comment