If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Extractorul din nefericire se foloseste si in service-urile din ROMANIA , chiar si acela cu magnet care e ceva mai avansat pe model CUI . Caut de cateva luni sa-mi indrept niste indoituri la aripa stanga spate (dobitoaca cu CX 7 a deschis usa ziceai ca deschide la tren ) si un vechi coleg de serviciu a zis ca-si parcheaza TICO in LOGAN-ul meu
nu stiu dar unii parca ar fii singuri pe lume, o tuta cu un jeg de 1300 mi-a aranjat usa de pe spate si a si fugit! au turnato vecinii ca vine des pe acolo dar gasesc eu un litru de vopsea sa-i torn pe harb...
super tare ce face tipul acela dar cred ca si costa destul de mult dar dac ai citeva indoituri decit sa vopsesti masina toata eu cred ca se merita interventia tipului chiar daca este mai scumpa
Mi-e greu sa cred ca o interventie cu "valiza magica" ar costa mai mult decat indreptare, kituire, revopsire...
Eu am o indoitura pe aripa spate si cu metoda clasica m-ar costa peste 800 lei revopsirea. Nu cred ca daca ar veni un "Nea Freddy" la mine, mi-ar cere atat de mult pentru o singura infundatura...
Off da o metoda trebuie gasita ca am o gramada de astea de la un nuc si de la vecini idioti care nu stiu sa deschida o usa si cred ca usa de la masina e ca cea de la grajd
Clar ca este abureala dc nu filmeaza mai amplu de aicea iti dai seama!
Nu este abureala, pentru "ding"-uri unde tabla nu a ajuns sa aiba deformari de alungire/comprimare si nu are "muchii" de indoire, metoda are sase de 90% de reusita, tabla este suficient de otelita pentru a avea memoria ambutisarii.
A facut cineva experimentul din filmulet?...ca mi-am cumparat spray si ma manaca mana sa fec acea operatiune dar imi e cam frica...cat e de "sanatos" pentru vopsea acest proces incalzit-racit intr-un timp asa scurt?Se va crapa vopseaua?
Spray-ul l-am luat de la Metro cu 16 lei dar gasesti acest spray(sau ceva asemanator)si la alte magazine ...este spray cu aer comprimat folosit la curatarea calculatoarelor...daca vei tine spray-ul cu capul in jos va iesi acea"gheata" din el.
Astept filmulet cu reusita ta
Ok da nu cred ca e bun asta, cel din link pare a fi ceva special,asta nu cred ca raceste cat trebuie tabla.Pareri?
Am gasit ceva spray gheata artificiala folosit in medicina sportiva dar nici ala nu sunt convins ca raceste destul de tare
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment