Extractorul din nefericire se foloseste si in service-urile din ROMANIA , chiar si acela cu magnet care e ceva mai avansat pe model CUI . Caut de cateva luni sa-mi indrept niste indoituri la aripa stanga spate (dobitoaca cu CX 7 a deschis usa ziceai ca deschide la tren ) si un vechi coleg de serviciu a zis ca-si parcheaza TICO in LOGAN-ul meu
Cum Sa Repari Mici Indoituri.
Collapse
X
-
Originally posted by bulan View Postsuper tare ce face tipul acela dar cred ca si costa destul de mult dar dac ai citeva indoituri decit sa vopsesti masina toata eu cred ca se merita interventia tipului chiar daca este mai scumpa
Eu am o indoitura pe aripa spate si cu metoda clasica m-ar costa peste 800 lei revopsirea. Nu cred ca daca ar veni un "Nea Freddy" la mine, mi-ar cere atat de mult pentru o singura infundatura...
Originally posted by turbojack View PostValiza cu ustensile (in fapt niste vergele de metal) costa circa 5000 €,lucru ce include si scolarizarea.sigpic^Logan turbat (WIP)^
Comment
-
De asta ce ziceti,este real ?http://www.metacafe.com/watch/501379...ith_airduster/LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
ala nu cred ca e CO2. mai degraba as zice ca e azot ;)
oricum, nu cred ca gasim in comert asa ceva.
LE: azotu (frigul) contracta tablaLast edited by bogdan_1984; 10 April 2009, 22:22.sigpic
Comment
-
Originally posted by radu2008 View PostClar ca este abureala dc nu filmeaza mai amplu de aicea iti dai seama!
Nu este abureala, pentru "ding"-uri unde tabla nu a ajuns sa aiba deformari de alungire/comprimare si nu are "muchii" de indoire, metoda are sase de 90% de reusita, tabla este suficient de otelita pentru a avea memoria ambutisarii.
Comment
-
Originally posted by dan.gutu View PostDe asta ce ziceti,este real ?http://www.metacafe.com/watch/501379...ith_airduster/sigpic
Comment
-
Ok da nu cred ca e bun asta, cel din link pare a fi ceva special,asta nu cred ca raceste cat trebuie tabla.Pareri?
Am gasit ceva spray gheata artificiala folosit in medicina sportiva dar nici ala nu sunt convins ca raceste destul de tareLast edited by Juristul2000; 2 May 2009, 21:05.
Comment
Comment