Am si eu o intrebare pentru avarie se foloseste led rosu?
Schimbarea Becurilor Din Butoane
Collapse
X
-
eu unul la avarie nu l-am schimbat. nu stiu altii daca au facut-o.
Comment
-
parca t5 se numeste, si da lumineaza mai bine si mai rosu si la intensitate maxima cu avaria oprita, iar cand pui avaria doar licare, nu mai creste in intensitate
leduri am gasit la un magazin mai "rasarit" 5 bucati la set, 30 lei setul, sunt leduri pentru bord (la masinile putin mai vechi)sigpic
Comment
-
nicule unde ai gasit astfel de becuri rosii?
Comment
-
-
merci pentru pont! de mult le cautam.
Comment
-
Salut. Mi se arsesera si mie becurile din 3 butoane de pe consola si le-am schimbat cu leduri powerflux albe si chiar au iesit foarte bine, parerea mea.(recomand Zextar; foarte ieftini). Acum, ma batea gandul sa modific luminile in tot interiorul, la climatizare pare foarte simplu, dar mi-e frica de cablurile de comanda, dar tot o sa ma apuc de ea, dar la ceasuri e mai complicat un pic; nu stiu care exact sunt smd-urile care dau lumina ceasurilor si acelor. Cumva cele 3 din jurul acelor? sau altele de mai jos. As vrea sa schimb doar lumina, nu ma deranjeaza culoarea celorlalte becuri (semnal, faza scurta, faza lunga....etc...). Deci, daca stie cineva care din leduri da lumina ceasurilor sai a acelor, va rog sa imi raspundeti. Multumesc anticipat si voi reveni cu poze la butoanele din bord.
Comment
Comment