parca acum se aude chiar mai frumos decat atunci cand am facut-o. O sa fac zilele astea un filmulet nou...
Toba Sport - Alternativa Ieftina
Collapse
X
-
nu am taiat capacul si nici nu am scos ce era in ea... daca o sa scot tot o sa se auda prea tare si nu vreau. Am facut doar o gaura de jur-imprejur-ul tevii care iese din toba, am taiat teava si am sudat alta mai mare in diametru. Atata tot.sigpic
Comment
-
nu numai... daca ai vazut vreodata o toba taiata o sa intelegi despre ce e vorba... sunetul nu mai trece prin site si iese direct.
@ingerulol - mie imi place cum se aude... nu ma doare capul... din contra, de cand am toba asta nu mai ascult muzica tare in masina... chiar deloc... imi place sa ascult motorul.
@adimrv - am uitat... e ultima grija care o am acum... sunt suparat ca azi a fost ultima zi de condediu. O sa fac un film si o sa pun aici... promit!sigpic
Comment
-
eu tot n-am inteles... ce anume ai taiat/sudat acolo de nu mai trece fumul prin site?
cum adica iese direct? am vazut tobe desfacute dar ca sa nu mai treaca "fumul" prin site trebuie sa le ingauresti/stapungi .... nu prea e clar care-i legatura cu inlocuitul tevii finale cu faptul ca sunetul nu mai trece prin site ci direct
Comment
-
@crocodilu: Am incercat sa desenez ceva. Sper sa intelegi ce vreau sa zic... Poza 1 este toba asa cum vine din fabrica... poza 2 este dupa ce pui flexul pe ea...
@vasile78: Cred ca nu isi au loc comentariile de prisos... sa inteleg ca nu ai avut ocazia sa mergi intr-o masina care are o toba modificata/schimbata... incearca si o sa vezi ca nu are de ce sa iti para rau ;) Acum fiecare cu ale lui... La intrebarea ta cu sutele de km vreau sa iti spun ca merg destul de mult cu masina... chiar si 1000 km pe zi... nu ma oboseste deloc toba... din contra... imi place sa aud motorul. Acum nu iti imagina ca daca ai o toba sport nu mai poti sta in masina de zgomotul facut... plus ca masina mea are un amarat de 1.4 si nu ai cum sa te astepti la un sunet asemanator cu Dodge-ul tau de pe cd ;)Attached Filessigpic
Comment
-
super tare se aude foarte fain bafta in continuare
Comment
-
Pai daca te duci in targ si iei o toba la 200-300 roni o sa vezi ca poti vedea prin ea dintr-un cap in celalalt... practic e doar o teava groasa... Daca as vrea sa se auda mai tare as scoate sitele si as taia tevile care sunt in toba astfel incat sa fie un fel de ''cimpoi'' care sa amplifice zgomotul... deocamdata nu vreau intrucat imi place mult de tot cum se aude... suficient cat sa intoarca politistii capul... nu vreau sa intind coarda la maxim.sigpic
Comment
Comment