Schimbare in far: becuri pozitie, semnalizare si faza lunga/scurta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Schimbare in far: becuri pozitie, semnalizare si faza lunga/scurta

Last edited by crististreulea; 24 February 2009, 11:44.
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

in toata treaba asta are mare dreptate sa schimbi benul pe frig mori pana prinzi clema aia nenorocita )))

Comment

toata stima pentru baiatul acesta.
      Am vazut mai multe tutoriale de ale lui.
      chiar utile sfaturi.
      eu personal as fi curios la un tutorial de dezlipit partea lipita de pe triple ...ca sa pot introduce un sir de leduri

Comment

Seiko, nu se dezlipeste sticla (dispersorul) ca este imbinat la cald, adica topit. Daca o dai jos trebuie sa pui altul nou. Ca dispersorul intreg nu ai cum sa il scoti. Am incercat eu de 2 ori.
        GL-22-TOF

Comment

dar pana la urma exista o posibilitate sa bagi leduri in stopuri sa reducem consumul de curent ?

Comment

Sunteti total pe langa subiectul acestui thread.

Comment

eu am mpi dar ieri am schimbat un bec la un amic pe dci si...m-am chinuit de numa ca...nu e loc la fel de mult ca la benzinar.deci...daca vreti sa schimbati becuri mai usor luati mpi asta daca nu vi se arde pozitia)))

Comment

Toata stima si repectul pentru felul in care ai schimbat becul cu o singura mana
                Eu m-am chinuit cu nu prieten jumate de ora sa schimbam un bec la un Renault Modus.(inaltimea capotei e de 15-20 cm).
                Inca odata

Comment

Domnule, toata stima!!Un tutorial aproape perfect, jos palaria !! Bravo!

abs+ 1.4 mpi a/c alb glace

Comment

toata stima domnule crististreulea ai inghetat dar ai facut ceva bun , pe viitor unu ca mine nusi va mai varsa singele [la propiu] ca sa schimbe un amarit de bec de pozitie [pe stinga]
                    as face totusi o mica remarca
                    daca faceti asta prima oara intiiasi data sa aveti o oglinda micuta pentru demontare/montare , la montarea beculu de pozitie [are o pozitie infecta] daca il aprindeti va va fi foarte usor sal nimeriti la gaura [pe partea singa]
                    baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

multam de aprecieri
                      pacat ca mi-au dat din nou disable la sunet din cauza melodiei de pe fundal.
                      Your video, Tutorial schimbare becuri in far la la Logan, may have audio content from In My Arms by Plumb that is owned or licensed by WMG.

asa ca reexport filmul fara muzica, il urc din nou fara muzica.
                      orice alt film pe care o sa-l urc, o sa va intoxic cu muzica romaneasca
                      de calitate, evident
                      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

salut
                        super filmuletul
                        aseara am vazut ca mi s-a ars becul de la faza scurta si azi urmeaza sa-l schimb. daca nu vedeam filnuletul as fi incercat sa scot plasticul din fata si sa schimb becul pe acolo!
                        fara linkuri externe in semnatura

Comment

salut cristi.cu un tutorial cu desfacutul sticlei farului nu ne servesti????sau careva care se pricepe????:DD
                          Last edited by Piiticu; 2 November 2009, 19:08.

Comment

din cate stiu eu, "sticla" este capsata pe far. daca vrei sa o dai jos, o rupi, lipesti la loc.
                            donezi un far si fac tutorial

Comment

da super interesant de stiut ce trebuie sa faci ca poate nu toata lumea stie dar sa incerci sa schimbi becul de pozitie pe linga conductele de ac (aici ma refer la dci) trebuie sa ai maini de doctor

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google