Un pic de proiect...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Un pic de proiect...

De curand m-am mutat in Uk, si mi-am propus sa ascult muzica cum vreu... deci sunt pe cale de a instala ceva 1000RMS (4270 W putere muzical...vb vine).
    HU e un JVC KD AVX44, In usile din fata am cate o pereche de jvc -CS-V517 si CS-J620XU, in spate la geam vine un MTX Thunder T6s652 plus pe stalp o pereche de T6C402 cu filtre de medii. Perechea de 16cm din usa si MTX-urile vin amplificate de un MTX TD75.4, si perechea de JVC de 13 merge de la HU.
    In portbagaj am un MTX Thunder T8000 (2+2Ohmi) patrat care vine amplificat de un MTX TD1000.1D.
    Cutia o am inchisa momentan, dar vine schimbata cu una ventilata facuta dupa spec.
    Partea de curent...am doua baterii 2V 74AH Varta Blue E11 Heavy Duty (148AH), BIG 3-ul facut cu cabluri de 75mm, conexiunea intre baterii cu cablu 0AWG, cu un intrerupator de 100A intre ele. In spate inainte de a doua bateria am un soclu de siguranta ANL (100A) cu afisaj de V, borne cu distrubuitor de 4AWG. Deocamdata doar portbagajul e antifonat, dar vin si usile fata, usa portbagaj si stalpu dintre usa spate si luneta.
    Ori ce sugastii comentarii...sunt bine (sau nu) venite.
Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google