Orice Accesoriu GSM Original sau Ne-Original
Intai de toate sa stiti ca nu trimit colete in tara ptr 10-20de ron ca nu se merita nu mai taxele postale sunt min 7ron dar daca vreti neaparat va trimit. Deci e mai bine sa va mai strangeti mai multi.
Consider ca preturile sunt de bun simt si fac si reduceri la cantitati mai mari...
Varietatea e foarte mare deci nu pot sa pun aici lista cu tot ce am eu.
O sa pun ce se vinde mai des (gen incarcatoare , carcase) am orice de la piese , carduri de memorie tastaturi , huse , oriceeee!!!
Accesorii Ne-Originale:
Incarcatoare auto ptr NOKIA cu fir retractabil doar 15RON (avantaje ocupa putin spatiu in masina , e cat o bricheta)...
Incarcatoare auto ptr orice marca 13RON ...
Incarcatoare de retea(adica 200v) ptr orice marca 12RON...
Carcase 15RON ptr majoritatea modelelor 40-50RON ptr mobilele mai cu ``fitze``
Handsfree cu fir 12RON....
Tastaturi 6RON(ptr modele mai pretentioase gen Nokia 8800 pretul e 24RON)...
Acumulatori 24RON ptr orice model(100RON ptr Apple Iphone)
Huse Silicon ptr orice model 3.5 RON
Huse Plastic ptr orice model 4.5 RON
Huse Textile (saculeti) 10RON
Accesorii Originale:
Acumulatori Nokia preturi intre 22RON si 120RON(ex: acumulator ptr sirocco)
Acumulatori Sony-Ericsson intre 15RON si 95RON(ex: acumulator P900)
Carcase Nokia(aici se pot da si pe bucati gen : capacelu de la camera , capacu de la baterie , capacu de la card) preturi de la 15RON pana la 150RON(ptr o carcasa completa de N95)
Carcase Sony-Ericsson 40RON si 110RON...
Incaracatoare auto Nokia 30RON
Incarcatoare auto Sony-Ericsson 30-70RON
Incarcatoare casa Nokia 15RON(modelel comune) pana la 45RON(modelele cu incarcare retractabila , de voiaj)
Incarcatoare casa Sony-Ericsson 20-30RON
Am orice accesorii sau piese GSM nu doar marcile Nokia si Sony-Ericcson... Spunetimi clar ce vreti ptr ce mobil...
Orice Marca...
Intai de toate sa stiti ca nu trimit colete in tara ptr 10-20de ron ca nu se merita nu mai taxele postale sunt min 7ron dar daca vreti neaparat va trimit. Deci e mai bine sa va mai strangeti mai multi.
Consider ca preturile sunt de bun simt si fac si reduceri la cantitati mai mari...
Varietatea e foarte mare deci nu pot sa pun aici lista cu tot ce am eu.
O sa pun ce se vinde mai des (gen incarcatoare , carcase) am orice de la piese , carduri de memorie tastaturi , huse , oriceeee!!!
Accesorii Ne-Originale:
Incarcatoare auto ptr NOKIA cu fir retractabil doar 15RON (avantaje ocupa putin spatiu in masina , e cat o bricheta)...
Incarcatoare auto ptr orice marca 13RON ...
Incarcatoare de retea(adica 200v) ptr orice marca 12RON...
Carcase 15RON ptr majoritatea modelelor 40-50RON ptr mobilele mai cu ``fitze``
Handsfree cu fir 12RON....
Tastaturi 6RON(ptr modele mai pretentioase gen Nokia 8800 pretul e 24RON)...
Acumulatori 24RON ptr orice model(100RON ptr Apple Iphone)
Huse Silicon ptr orice model 3.5 RON
Huse Plastic ptr orice model 4.5 RON
Huse Textile (saculeti) 10RON
Accesorii Originale:
Acumulatori Nokia preturi intre 22RON si 120RON(ex: acumulator ptr sirocco)
Acumulatori Sony-Ericsson intre 15RON si 95RON(ex: acumulator P900)
Carcase Nokia(aici se pot da si pe bucati gen : capacelu de la camera , capacu de la baterie , capacu de la card) preturi de la 15RON pana la 150RON(ptr o carcasa completa de N95)
Carcase Sony-Ericsson 40RON si 110RON...
Incaracatoare auto Nokia 30RON
Incarcatoare auto Sony-Ericsson 30-70RON
Incarcatoare casa Nokia 15RON(modelel comune) pana la 45RON(modelele cu incarcare retractabila , de voiaj)
Incarcatoare casa Sony-Ericsson 20-30RON
Am orice accesorii sau piese GSM nu doar marcile Nokia si Sony-Ericcson... Spunetimi clar ce vreti ptr ce mobil...
Orice Marca...
Comment