salut. am hotarat sa trec recent la un ulei mai bun pentru ca m-am "dotat" cu gpl si din ce am citit pe forum am ales castrol. am fost la un magazin si am cerut castrol sintetic, iar tanti de acolo mi-a dat castrol magnatec 5w40( pe care mai scrie si C3). am intrat pe site-ul astora de la castrol si la descrierea uleiului scrie in felul urmator: "CASTROL MAGNATEC C3 5W-40
Ulei de motor realizat pe baza unei tehnologii total sintetice
Potrivit pentru utilizare in motoarele diesel, incluzand motoarele cu turbo-suflanta, inter-racire, cu injectie directa, common rail sau cele echipate cu sisteme de evacuare dupa tratare, inclusiv filtre de particule diesel (DPF), unde producatorul recomanda un ulei cu specificatiile ACEA A3/B3, A3/B4, C3 sau API SM/CF 5W-40
Performante / Aprobari
ACEA A3/B3, A3/B4,C3
API SM/CF
MB-Approval 229.31
VW 502 00/ 505 00"
Va mai spun ca NU e magnatec 5w40 diesel
Deci e bun sau trebuie sa cumpar altu'?
Ulei de motor realizat pe baza unei tehnologii total sintetice
Potrivit pentru utilizare in motoarele diesel, incluzand motoarele cu turbo-suflanta, inter-racire, cu injectie directa, common rail sau cele echipate cu sisteme de evacuare dupa tratare, inclusiv filtre de particule diesel (DPF), unde producatorul recomanda un ulei cu specificatiile ACEA A3/B3, A3/B4, C3 sau API SM/CF 5W-40
Performante / Aprobari
ACEA A3/B3, A3/B4,C3
API SM/CF
MB-Approval 229.31
VW 502 00/ 505 00"
Va mai spun ca NU e magnatec 5w40 diesel
Deci e bun sau trebuie sa cumpar altu'?
Comment