Martor Usi Deschise

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Martor Usi Deschise

Buna seara,

A fost activat martorul de usi deschise la masina mea, insa nu aprinde becul in bord cand deschid portbagajul. Contactor este si acolo, plafoniera de exemplu se aprinde la deschiderea lui. Cine a montat contactoarele la usile din spate si a activat acest martor, mi-a zis ca este mai greu de facut sa aprinda ledul si la deschiderea portbagajului si trebuie activat prin calculator si la UCH ceva. Chiar se rezolva atat de greu treaba asta? Dupa cum am citit aici pe forum, am inteles ca unii au facut modificarea asta in felul sa arata si daca portbagajul ramane deschis (fara a umbla la setarile UCH-ului prin calculator).
    Puteti sa ma ajutati cu niste sfaturi cum as putea rezolva 'problema'?

Multumesc!

Daca masina nu a avut acest martor din fabrica, lipseste ledul si rezistenta din tabloul de bord si firul care face legatura dintre tabloul de bord si UCH.
    http://www.imbunatatiri-logan.weebly.com

Comment

Ledul si rezistenta este lipit. Ieri am verificat cum au activat martoul: firul din bord este legat la cablul care vine din mufa B40 din UCH. Am vazut un tutorial, unde legatura se facea la mufa A20. Care-i diferenta?

Comment

Păi e legat aiurea, se aprinde doar la uși față(B40) nu și la uși spate+portbagaj (B30).

Trebuia legat la A20
        Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

Contactoarele la usi spate sunt legate de cele din fata, asa ca se aprinde si cand deschid usile din spate. Atunci o sa incerc sa fac legatura la mufa A20.

Comment

Ai instalația creată pe genunchi, asta nu ar fi o problemă dacă s-ar respecta schema originală* ceea ce la tine nu s-a respectat.

*Pe original la echiparea de mijloc(E1) cu LUCOF(lumină în portbagaj) ai ușile față pe (B40) și la uși spate+portbagaj pe (B30).
            Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

Azi am rezolvat problema. Am facut legatura la mufa A20, acum aprinde becul la toata usile + portbagaj.
              Multumesc pentru ajutor!

Comment

martor uși deschise aprins!!!!

Îmi apare in bord acel martor usi deschise aprins dar la o intensitate redusa, la deschiderea unei uși sau a portbagajului se aprinde la intensitate normala. Am desfăcut toți contactorii i-am curățat cu spray de contacte dar problema e aceiași. Puteți să-mi spune/ți ce se întâmplă? Ce să fac? Opțiunea este activă din fabrică.

Comment

Mufa R2: condens/oxidare
                  Attached Files

Comment

cum o demontez sa o curaț? Mulțumesc!

Comment

Working...
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google