Probleme Tehnice Logan II

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by mumus View Post
    Ai modelul aniversar
    ?
    Nu, am mcv.

Originally posted by mr.K View Post
    Probabil se aude compresorul.

Si becul da lumina doar cand e aprins.
    Da becul lumineaza doar cand este apasat.
    Am sunat si la VC si am programare miercuri. Sper sa nu fie ceva grav.
    Last edited by emy88888; 19 September 2014, 16:56. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Ma baiatule, astia au facut misto de tine...
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Originally posted by mumus View Post
        Pentru a acoperi mici zgarieturi, curata zona, da din belsug cu wd-40, freaca insistent cu o batista nazala de unica folosinta (sau servetel hartie moale)
        Si dupa prima spalare zgarieturile sunt la locul lor. Facem pariu?
        Zgarieturile superficiale le acoperi (oarecum si pe o perioada relativ limitata de timp) cu o ceara de umplere... sau polish de finish. Restul sunt povesti.
        Last edited by M.FLORIN; 19 September 2014, 18:34.
        sigpic
        This is My Ride!
        !Visit and enjoy!

Comment

• @mumus unde ai auzit de programare la vocea clientului.
          El cred ca face misto de noi.
          sigpic

Comment

• EU am sunat la vocea clientului si mi-au facut ei programare dupa care m-au sunat cei de la service sa confirm.

Comment

• @emy88888 Completează corect profilul: nu exista Logan II 1,4
              Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• Nici nu are Logan 2.
                Eu am crezut ca te-ai programat la V.C.
                Asa reiese din ce ai spus tu.
                Succes.
                sigpic

Comment

• Originally posted by stoicanu View Post
                  Nici nu are Logan 2.
                  Eu am crezut ca te-ai programat la V.C.
                  Asa reiese din ce ai spus tu.
                  Succes.
                  Am logan MCV si ai inteles bine. Doamna respectiva de la VC mi-a facut programare la rugamintea mea.

Comment

• Am masina de aproape 2 luni si de vreo saptamana curenteaza-electricitate statica-cand cobor din masina.Din ce cauza si cum pot remedia? Va multumesc.

Am vorbit cu un electrician auto si a zis ca e normal....aceasta e a doua masina si e prima data cand patesc asa ceva.La coborare iau portia de impuls electric....
                    Last edited by maravela; 20 September 2014, 19:12. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• schimba-ti hainele sau pune o husa... tapiteria este din material sintetic iar hainele prin frecare cu tapiteria genereaza o incarcare electrostatica mare... eu am o husa cu bile de lemn si nu am treaba deocamdata...
                      RTFM

Comment

• Scuze pentru dubla postare.Asa zicea si electricianul,dar,husele le am de o luna ,si problema a aparut de o saptamana...am sa incerc cu o husa cu bile din lemn ,sa vad rezultatul.Multumesc pentru raspuns.

Comment

• Suna la V.C. Sa faca programare la service sa nu te mai curentezi
                          ��
                          sigpic

Comment

• Asta e cu directie?

Comment

• Originally posted by emy88888 View Post
                              Asta e cu directie?

...cu directie asistata, clar !

...OK , am incercat ieri sa inlatur niste zgarieturi superficiale , cu ajutorul WD-40
                              ..."gargara" , cred ca acelasi efect l-as fi obtinut si daca foloseam ulei de gatit din floarea soarelui

Comment

• Foloseste prevent pentru slefuire. Oricum, mai estompeaza din ele, dar nu te gandi ca le acoperi, mai ales daca au ajuns pana la kit.

Comment

Working...
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google