Depozitare Triunghi, Trusa Medicala, Extinctor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Depozitare Triunghi, Trusa Medicala, Extinctor

Salut,

Mi-am achizitionat recent un Sandero 2, si nu stiu unde as putea sa tin toate chestiile astea obligatorii: triunchi, trusa medicala si extinctor?

Voi cum ati rezolvat asta la Logan?

Mersi frumos
    My ride

Eu le tin intr-o punga pe care o plimb de colo colo, in functie de bagajele pe care le depozitez in portbagaj. Tot sandero 2 am si eu

Comment

Urmaresti la Lidl gentile de portbagaj la 30RON (defapt 24.98?), incape la fix langa roata.
      Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

cred ca era mai util sa puna un polistiren scobit sau un carton preformat sub roata de rezerva ( e destul spatiu in golul jantei) in care sa puna cricul si carligul de remorcat iar pe laterale in locul cricului sa se agate cu banda elastica stingatorul si trusa - eu o sa incerc sa improvizez ceva in directia asta.
        RTFM

Comment

Intoarceti roata si se pot pune in ea...mai putin triunghiul care depaseste marimea jantei....ala l-am pus tot in acel compartiment langa roata de rezerva

Comment

Se lipeste banda velcro pe ele sa se agate de mocheta si se baga sub scaun

Comment

Originally posted by t0rquemada View Post
              Urmaresti la Lidl gentile de portbagaj la 30RON (defapt 24.98?), incape la fix langa roata.
              Adica ceva de genul acesta ... cu roata intoarsa si geanta de depozitare ...
              Attached Files
              sigpic
              This is My Ride!
              !Visit and enjoy!

Comment

Salut eu am prins cu o cordelina in partea stanga are un carlig pe spatar si unul pe suportul de la tableta

Comment

Am intors roata, si le-am pus acolo, cu exceptia triunghiului, pe care l-am pus in adancitura care apare in capatul portbagajului, spre banchete.

La Sandero 2 din pacate nu am spatiu de depozitare langa roata.

Oricum a iesit bine asa cum e
                  My ride

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google