Cablare Statie Radio

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cablare Statie Radio

Salut !

A reusit cineva sa cableze fire de alimentare prin burduful instalatiei electrice de deasupra pedalelor? Cel putin mie mi se pare inuman de dificil.

Credeti ca la dealer in service s-ar putea rezolva?

Mentionez ca alimentarea trebuie obligatoriu direct de pe bornele bateriei, curentul dat prin mufa de bricheta nefiind suficient (nu vorbim de statie radio CB, ci de una de radioamator, de putere 100W).

Am tras fire la contactorul de capota al alarmei pe acolo. Se poate, cu o surubelnita impinsa din interior.
    Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

cu o andrea sau ceva ascutit......spic antena otelita....orice ,ce este ascutit
      doar asa poti trece de acest burduf...

bafta
      Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

Ai bagat surubelnita fix pe langa manunchiul de fire existent sau ai gaurit burduful in alta parte ? Vreau sa ne limitam la Logan 2. Vechiul PH1 este deja cablat de cativa ani. Nu prea as vrea sa gauresc burduful sa nu zica aia ceva pe la revizii.
        Last edited by yo9ict; 2 June 2014, 11:30.

Comment

lasa o distanta, de cativa cm intre manunchiul de fire sa nu ciupesti un fir ceva ca este de belea.....
          Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

Originally posted by yo9ict View Post
            Salut !

A reusit cineva sa cableze fire de alimentare prin burduful instalatiei electrice de deasupra pedalelor? Cel putin mie mi se pare inuman de dificil.

Credeti ca la dealer in service s-ar putea rezolva?

Mentionez ca alimentarea trebuie obligatoriu direct de pe bornele bateriei, curentul dat prin mufa de bricheta nefiind suficient (nu vorbim de statie radio CB, ci de una de radioamator, de putere 100W).
            Domnule, acest video poate te ajuta cu niste idei. Sa te uiti in primul film la minutul 10:42, acolo Cristi trece un fir din exterior in interior pe langa manunchiul de fire. Dar la fel poti face si tu la Logan 2, cred, sper.

Comment

Am reusit sa trec firele pe langa burduf, pentru a evita gaurirea acestuia. Thread closed.

Comment

Trec pe linga burduf, adica sta izolatia firelor in contact cu marginea tablei de separare compartiment motor cu interior.
                Adica in timp se va roade izolatia firelor trase pe linga burduf si va face scurt.
                N-ai procedat corect.
                Crezi ca degeaba au pus ei burduf de cauciuc de jur imprejurul firelor ?
                Am tras si eu asa un fir info consum din ecu injectie pina in tabloul de bord si in 2 luni s-a ros, dadea la masa in tabla aia.

Comment

Corect domnul Bogdan, aveti dreptate. Colegul nostru ar trebui, daca vrea bine inteles, sa faca treaba calumea, nu fusereala. De aceea i-am pus la dispozitie pareri si chiar un video destul de sugestiv. In final, oricum e decizia lui.

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google