Originally posted by Alltricks
View Post
Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
Tutorial montaj conducte ventilatie pentru locurile spate: http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=1156
-
Originally posted by mirceammd View PostEu nu cred...Din bara fata pana la spatarul banchetei spate sunt identice Logan- Sandero. Da, usa spate e diferita, in partea de sus datorita diferentei restului de caroserie in spate.
Trimis de pe al meu SM-J510FN folosind Tapatalk
Cu certitudine, documentat, afirm ca distanta dintre locurile din fata si bancheta este mai mica la Sandero fata de Logan. Presurile spate difera la Sandero 2 de presurile spate Logan 2.
Schimb..schimb...da ce schimbam? este aceeasi marfa? Daca au bordura de 5cm se pot decupa?Last edited by Oti; 27 September 2017, 22:32.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Nu sunt chiar identice, distanta dintre roti fiind mai mica la Sandero.
Comment
-
In poza este diferenta dintre Logan si Sandero. Acum am vazut unde se decupeaza presul, pare de calitate mai proasta. Am sa compar cu ce am eu. Da jeti_sh, acolo am vazut si eu dimensiunile diferite. Cum fata este aceeasi, este clar ca distanta este mai mica in spate.Attached FilesLast edited by Oti; 27 September 2017, 22:40.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Originally posted by Fanez View PostPe presul din spate scrie ceva de genul "daca e sandero decupati aici".Attached Files
Comment
-
Originally posted by epuru View PostNu inteleg exact la ce faseta te referi, dar ai aici un ghid de montaj facut de mine: http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=1156
E vorba de agrafa mentinere...la mine se cheama faseta sau clip !
Multumesc.
Comment
-
Am in plan sa pun folie pe geamuri. Pretul 350 lei, omologare RAR, garantie 10 ani, marca Fusion.
Folia transparenta de pe geamurile laterale fata stiu ca este ceramica. Nu mi-a trecut prin cap sa intreb daca si cea inchisa la culoare care va fi pe spate este tot ceramica.
Totusi, am o mare retinere. Trebuiesc demontate geamurile si nu-mi prea convine chestia asta. Stiu ca nu poti sa faci omleta fara sa spargi ouale dar tot am o strangere de inima.
Fusion este o folie buna sau nu? Daca nu, care considerati voi ca ar fi cea mai buna folie?
Comment
Comment