Eu am insistat cu o carpa curata, umeda si moale dupa spalare când sunt mai vizibile pentru a nu matui vopseaua. Probabil există si o metoda mai eficientă dar dupa ce m-am lamurit ca nu este rugină pentru ca si eu ma panicasem inițial am lasat-o moartă. Nu prea am avut timp sa mă ocup de ele dar odata cu venirea verii o să le dau mai mare atenție
Probleme Rugina Logan II
Collapse
X
-
Originally posted by kypry View PostAm încercat si eu sa șterg acele puncte , unele cu un șervețel umed de mașina si s au șters
Originally posted by kypry View PostCum ce se curăță ? La spălătorie si sau cerută ? MulțimescLast edited by DannyMC; 11 March 2019, 20:09.
Comment
-
Ceara trebuie data doar dupa decontaminare. Altfel frecusul ala cu ceara o sa-ti fwta complet lacul!
Decontaminarea se face cu argila asa cum a spus si prometheus !
Daca vrei sa dai ceara du-te la o firma serioasa de detailing nu la "baetzii" de la spalatorii!
Comment
-
Cauta pe net spalarea cu doua galeti..principiul e simplu: mai intai umezesti suprafata ( eu mai intai o spal cu jet usor la spalatorie automata), apoi, cu o laveta moale sau manusa de spalat imbibata in apa cu sampon cureti usor suprafata, (fara sa insisti, fara sa apesi), apoi clatesti manusa in galeata cu apa, iar inmoi in cea cu sampon si repeti asa pana speli masina (intre timp mai schimbi apa din galeata de clatit). La sfarsit vei vedea ca iese curata, gata decontaminata.
Apoi dai usor cu ceara cu carnauba ( de ex turtle wax) pe suprafetele pe care ai punctele respective, lasi cateva minute si revii cu o laveta moale, uscata.
Garantat nu mai ramane nici o urma si nici nu zgarai vopseaua.
Totul e sa folosesti un sampon ok si lavete curate.
Odata curata masina , e bine sa aplici un tratament cu ceara de calitate cam de doua ori pe an (primavara si toamna tarziu).
- Likes 1
Comment
-
Comment