Salutare. Am făcut o inspecție vizuala la stepwayul meu de aproximativ 5 ani și am observat ceva semne de rugina in pragul stânga spate. Ce părere aveți ?
Probleme Rugina Logan II
Collapse
X
-
Pentru ca am o astfel de masina si sunt extrem de interesat de aparitia unor necazuri de acest fel, mi-am permis sa maresc putin poza.
Din punctul meu de vedere mult mai probabila este varianta ca pragul sa fi fost harjait.
Daca rugina venea din interior in niciun caz pata de rugina nu ar fi fost acolo sus ci categoric mai jos, undeva in zona unde par a exista acele "umflaturi". Rugina din interior "umfla" vopseaua pana aceasta poate fi cojita chiar si cu unghia (in faza terminala) iar daca se curata in continuare garantat apare si gaura din tabla. Acolo sus pare ca vopseaua pur si simplu e ciobita pana la tabla si a oxidat la exterior..
Totusi, daca ar fi vorba de o harjaiala, nu inteleg cum de nu a fost afectata si protectia din plastic. Singura explicatie ar putea fi ca aceasta a fost schimbata dar, daca proprietarul spune ca nu este vorba de o lovitura, nu am niciun motiv sa nu-l cred daca nu vad masina in realitate.
Judecand subiectiv, raportandu-ma strict la mine, daca la masina mea ar apare cea mai mica umflatura care ar denota ca exista coroziune de perforare, as da fuguta la service imediat si nu as astepta sa se extinda mai ales daca m-as apropia cu pasi mari de iesirea din garantie. Daca acolo sunt "umflaturi", prima din ele a aparut cu cel putin 6 luni in urma si nu inteleg cum de nu a fost observata mai repede. Poate ca s-a gandit ca daca asteapta mai mult cei din service vor schimba elementul cu totul si nu vor incerca o simpla carpeala.
Sa nu dati cu pietre, este doar o parere strict personala motivata de experientele avute cu batranele D 1300 avute in familie.
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by gabrieln1960 View Post
Aici este delicata treaba , posibil sa fi aparut prima data cancerul in zona unde este protectia ! este clar pentru toata lumea ca in aceasta varianta , era imposibil sa observi inceputul ruginei ! in momentul in care a dat in zona visibila deja era prea tarziu oricum.
Incerca sa faci un polish in zona aceea unde pare sters pragul , macar sa nu intre la banuieli cu nimic la constatare.
Pacat , este limpede ca L1/S1 sunt mult mai atent facute la acest capitol , acum vad ca s-au mai pus niste dotari , brizbrizuri si uite ca s-a renuntat la alte sectoare din calitate.
sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
Comment