Eu alimentez de la Lukoil dacia pe carburatie si Loganul de la Omv
De unde alimentati cu benzina?
Collapse
X
-
Originally posted by radu2008 View PostAm alimentat acum o saptamana de la petrom cu 95 fara pb si am fost surprins cum tragea masina mai bine fata de cea de 99 de care am avut inainte sa alimentez am alimentat iara cu 95 de la petrom si nu am mai simtit diferenta in concluzie difera lotu de benzina.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Si nu in ultimul rand de parametrii din UCE injectie.
Comment
-
Efix este cea mai rea benzina de pe piata dauneaza cel mai mult motorului cunosc pe cineva care se ocupa cu segmentate motoare si rectificat quloase motorul este distrud de atata aditiv este rosu motorul inauntru eu nicodata nu am alimentat de la rompetrol la fel si respectivul mecanic care stie ce spune.
Comment
-
Ii da cineva un raspuns lui Cb2, m-ar interesa si pe mine sa aflu . Numai bineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Nu dauneaza cu nimic benzina Euro5, dar daca e de la Rompetrol, e bine de evitat.
Comment
-
salutare !
HAI SA ZIC SI EU VREO DOUA DESPRE BENZINA
PENTRU CINE ARE OCHI SA VADA SI URECHI SA AUDA :
NU STIU LA ROMPETROL SI LA ALTII CUM E DAR LA PETROM , PETROM V SI LA OMV BENZINA DE 95 EXACT ACEIASI LA TOATE STATIILE . DIFERA DOAR DENUMIREA SI GOANGELE DIN CAPUN FIECARUIA SI CE ARE IN BUZUNAR.
ASA CA BAFTA SI SPOR LA CONDUS....
Nu mai scrie cu "Caps Lock" ! ! !Last edited by darksid3; 10 March 2009, 08:47.
Comment
Comment