Salut! Am logan de 1,6 8v, model Ambition si este dotat cu abs. Anul trecut am avut la un mom dat nevoie de lanturi la masina, si intrucat nu mai puteam sa ma deplasez un metru le-am pus, desi stiu ca nu sunt tocmai indicate la masini cu abs. dupa aprox 2 km de mers...cu 20-25 km/h se aprinde martorul abs. am fost la service si imi spun ca este senzorul dreapta fata. de atunci am umblat asa ca nu am avut bani sa cumpar, si acum dispun de bani. am gasit senzor cu 150 ron, bosch, dupa codul celui de pe masina, si vreau sa schimb si rulmentul, intrucat senzorul este pur si simplu crestat in zona de citire care intra in fuzeta, si ma gandesc ca ceva de la rulment a provocat asta. Problema este ca am gasit 2 tipuri de rulmenti: include in pachet rulmentul, si pe langa rulment, ca un fel de saiba cu anumite crestaturi si deformatii, la 62 ron, si un alt rulment care este simplu fara acea ,,saiba" dar care toti vanzatorii imi spun ca e de logan cu abs, si ca la acelea cu saiba aceea trebuie sa o presezi pe rulment, pe cand acesta doar pui rulmentu, si atat, la 70 ron. voi ce parere aveti? care sa il iau? pe net pe siteuri de piese din poze rulmentii aveau si acea saiba
Senzor Abs Si Rulment Pt Abs Dreapta Fata
Collapse
X
-
Eu zic sa nu iei de pe net, du-te la un service autorizat care sa-ti schimbe rulmentul si care sa-ti dea garantie pe lucrare altfel risti sa intri intr-un cerc vicios care iti va stoarce ceva bani din buzunar. E posibil sa reusesti din prima dar, este 50-50 sansa de a intra in rahat. Daca rulmentul nu are numarul de zimti care trebuie (44 sau 46) dupa 40-50 km/h se va aprinde martorul din bord iar masina nu va mai avea ABS. Cunosc un taximetrist incapatanat care este la al 3-lea rulment luat de pe net, inlocuit si care are exact simptomele pe care ti le-am aratat.
-
eu cred ca l-a reparat de multsigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
Comment