niste laturi de iarna pt modelul jantele din aliaj aveti idee pe unde gasim?
Prestige 1.5 dCi 85 Cp
Collapse
X
-
-
Lanturile din comert sunt pentru orice tip de jante, de aliaj sau tabla.
Comment
-
Originally posted by andreiLanturile din comert sunt pentru orice tip de jante, de aliaj sau tabla.1.5 DC 85 CP
Comment
-
ar fi fost mult mai reusita masina cu niste arcuri si amortizoare sport, cu garda putin mai joasa, cativa centimetri, la viteza se comporta ca o barca.
Comment
-
La banii astia, nu cred ca gasesti o masina ma buna, NOUA!
Eu sincer m-am cam saturat de toate comentariile asupra loganului, ca ar trebui, ca ar fi fost bine, ca nu stiu ce....luati-va fratilor alte masini, nu va mai luati loganuri, daca spuneti ca nu sunt bune si ca se comporta ca o barca.
Last edited by crististreulea; 2 January 2008, 11:31.
Comment
-
Nu ai inteles corect... nu sunt impotriva loganului, din contra sunt fan... sunt cateva imbunatatiri care se puteau face... incearca sa mergi cu peste 140 km/h si sa ne spui si noua cum se comporta masina...eu am mers si cu 160 pe ploaie, cunosc destul de bine comportamntul masinii mele, am bagat-o in teste de la primii km, in final vei avea aceeasi parere ca a mea.Last edited by crististreulea; 2 January 2008, 11:31.
Comment
-
si eu am mers cu 160 km/h dar nu mi sa parut nimic neinregula doar ca nu am emblema de wv,cred ca la tine se comporta ca o barca din cauza ca senzorii masinii tale au sesizat ploaia sa vezi cind or fi +35 grade la vara o sa se comporte ca o camilamie cei de la dacia miau spus ca se adapteaza dupa teren doar ai vazut cred destule reclame la TV cu masini de asteaLast edited by crististreulea; 2 January 2008, 11:32.
Comment
-
Si cand ninge se face sanie.
Comment
-
citeste mai bine e vb de prestige... nu de WV..apreciez oricum pozitiv gluma )Last edited by crististreulea; 2 January 2008, 11:32.
Comment
-
azi am ridicat loganu prestige de 85 cp de la dealer . sincer nu a fost ieftin dar imi place caci am si logan de 70 cp si se simte diferenta chiar daca n-am trecut de 2 500 ture ca sa simt cu adevarat diferenta insa e sesizabila clar chiar si la ture mai mici zvacneste mult mai bine .
sunt curios daca cineva a facut flashtuning pe un dci de 85 CP impresii ceva ? banuiesc ca trece de 100 cai usor .''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)
Comment
-
castiga destul de bine 105-107 cp, nu mi-am facut, dar m-am interesat aici ,eu caut pentru documentatie, o turbosuflanta mai puternica ce se potriveste pe motorul asta, una cu geometrie variabila daca ma poate ajuta cineva cu un cod, va rog PM. Pna ma hotarasc cu modificarile mai trebuie sa strang si banii.
Comment
-
Crede-ti ca o sa-mi pot cumpara modelul acesta prin programul rabla?
Au astia vre-o limita(adica variante mai putin dotate sau motorizari mai slabe) daca cumperi
masina prin programul acesta?
Apropo,voi mai stiti ceva de acest program?Cand incepe anul acesta?Am inteles ca trebuie sa dai o mica spaga sa primesti un loc,e adevarat?
Comment
Comment