If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Va salut..am un logan kiss din aprilie 2008 am aprox. 9000 km cu el si deja a inceput sa se exfolieze "pielea" de pe volan si de pe schimbator in zona unde tin mana de obicei...ce as putea sa ii fac ca se vede urat ? exista vreo solutie / vopsea speciala care sa acopere suprafata de piele sa nu se mai cunoasca ca e ros ?
Cel mai bine asa. Pe garantie. Se dovedeste usor, asa ca nu lasa loc de interpretari. Daca ai probleme cu dealerii locali trimite pozele la Vocea clientului - Dacia. Succes
Tind sa cred ca a fost vreun lot cu problema asta...la mine inca nu a aparut problema asta la volan.
Mai sunt cativa care sau vaitat de asta...Eventual o husa de volan ar rezolva problema temporar...
la mine era putin cojit si am dat cu lac de pantof parca era si am pus husa de volan ca sa stau linistit da acu mi-e greu s-o dau jos ca m-am obisnuit cu volanu mai gros
...altfel spus eu procedez bine la intretinerea lui(de un an si 2 luni)...ma bucur...dar nu cred ...sa spuna alexutzu cand a inceput sa ii apara problema la volan...e doar o parere
Poate ai dat cu ceva substante care l-au afectat gen spray sau alte cele.........e aiurea da efect de masina uzata. Poate rezolvi ceva la garantie. Bafta!
pai poate la el s-a exfoliat mai mult la mine era fff putin pe o zona de cca juma de cm...da mi s-a parut aiurea ca masina nu avea nici macar 1 an
sau poate ca tine prea strans covrigu... zic si eu..
Putin offtopic: Mi-am imbracat in piele volanul acum 4 luni si ceva. Si de atunci in fiecare saptamana, tratez pielea cu crema de maini, mai ceva decat imi dau pe ale mele. Arata impecabil. Si bineinteles fara inele si alte de astea. In concluzie, totul tine de intretinere.
da crema de maini dar fara glicerina o recomand si eu.........cand conduceam inainte megane-ul 2 prin tara proprietarul folosea numai asa ceva.......problema este ca se depune praful repede. o puteti folosi cu incredere
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment