lucruri romanesti ... )
Grila fata specifica Prestige
Collapse
X
-
Cel pus in dreptungi in poza urmatoare e ornamentul de pe calandru, specific Pretige, cu triunghiurile siglei Dacia pe el.Attached Files
Comment
-
nu trebuia sa dezlipesti folia de pe ornament a doua zi.eu am mai lasat-o 2 saptamani pana sa dezlipesc folia.eu am masina de 2 luni si nu are nicio buba.merge perfect si arata bine. nu prea le-a iesit lor teava de esapament....dar asta e la toate loganurile...
Comment
-
ma intereseaza ABS-ul
nu se jupeste nici volanul nici grila ,dar ca sa simt ca traiesc in romania in prima luna mi-am gasit infundata un pic aripa spate ,iar la scurt timp cineva mi-a verificat vopseaua cu cheia ..cred . apropo , cum face la voi abs-ul acum ca a venit iarna???la mine parca se freaca 2 bucati de tabla !!!se aude cam nasol...!!!
Comment
-
Asa face ABS-ul. Se simt trepidatii in pedala si se aude un scrasnet sau cum ai lovi doua table, depinde mult de circumstantele in care intra si cat se franeaza si rotile spate.
Comment
-
E in jur de 200-250 ron o cotiera.
Comment
-
Ba ai! Dar la inceput avea triunghiurile, cu timpul s-au sters, cum se intampla la toata lumea. Poti merge la service sa ti-o schimbe.
Comment
-
Da, le zici ca s-au luat triunghiurile alea de pe ea si ti-o schimba. Asa a facut si iuli81 daca nu ma insel.
Comment
-
Da, da... eu ) numai ca pana acum au adus 2 si nu s-a nimerit niciuna. Prima data adus de prestige benzina si aia are alta masca si a doua oara au adus pt MCV dar fara triunghiuri. Nu stiu bine codul. Au zis ca tre sa ajunga a treia care o sa fie buna. Astept telefon de la ei.
Oricum, o schimba pe garantie fara sa maraie.
Comment
Comment