Acte Masina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Acte Masina

Bai fratilor...Cam cat m-ar costa toate actele la un logan 1.6/16v?
    ca deja ma apuca crizele....Nici nu a venit masina si deja imi fac probleme...

Doar taxa de poluare este vreo 13 milioane din cate stiu. Apoi RCA-ul care e si ala ~3 milioane.Cam astea ar fi cele principale.Apoi ar mai fi taxa de numere, taxa de talon si alte maruntisuri dar care nu fac mai mult de 1 milion, 1 mil 500 max.
    Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

In plus:
      Numere rosii - 100-150 lei
      CASCO - 500 lei/6 luni.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Ms mult....Acum am vb cu ag. De vanzari...Mai am de asteptat pana pe 20 oct. Sa vina 'tancul'....Strang banii
        ms inca o data

Comment

13 milioane taxa???????? Atat a ajuns acuma. Doamnee.
          Eu am acelasi motor si in la sf lui iunie am dat 600ron. Astias niste excroci..
          Bafta si tinene la curent cu ce ai facut si cat ai platit.

Comment

Poate nu stii ca taxa de prima inmatriculare a cazut, pentru masinile eoro 4 mai mici de 2000 cm3, vuiesc stirile si tu nimic...
            Multa lume, putini oameni...

Comment

Baietiiiiii....de ce nu va uitati un pic si la data cand sunt postate anunturile? ca sa fiti un pic mai atenti.....
              AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

Vreau sa imi achizitionez un Logan Phase 2 nou,mai este valabila treaba cu taxa gratis la motoarele pana in 2.0 euro 4?

Comment

Da, 100% mai este valabila. Spor la cumparaturi !

Comment

da, 1 an de zile ,cred ca pina in decembrie
                    AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

Nu o sa dai mai mult de 1000 lei cu toate RCA , alte taxe talon + certificat si alte nebuneli (in conditiile in care nu platesti taxa de poluare care mai este 1325 RON)
                      S-o stapanesti sanatos
                      1.6 MPi Icy White

Comment

Se plateste taxa de poluare la Logan nou 1,6 MPI ?

Comment

Nu se mai plateste taxa pentru masinile noi cumparate dupa 1 decembrie 2008!
                          Eu am leasing la masina si dupa ce il tremin daca scade euro care sunt etapele care trebuiesc urmate sa devin eu proprietar in acte unde trebe sa ma duc prima data si cat ar costa toate aceste acte ?
                          Last edited by radu2008; 10 May 2009, 19:45.

Comment

Eu daca achizitionez masina cash cati bani imi mai trebuiesc pt acte,nu fac casco

Comment

Originally posted by radu2008 View Post
                              Nu se mai plateste taxa pentru masinile noi cumparate dupa 1 decembrie 2008!
                              Eu am leasing la masina si dupa ce il tremin daca scade euro care sunt etapele care trebuiesc urmate sa devin eu proprietar in acte unde trebe sa ma duc prima data si cat ar costa toate aceste acte ?
                              suna la banca unde ai facut tu leasingul si o sa te lamureasca ei cel mai bine.
                              Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Comment

Working...
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google