Problema Dezaburire Luneta ...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

am si eu o prblema cu dezaburirea pe spate. am fost sa imi pun folie si cum a pus baiatu de acolo mana pe unu din cablurile care duc la circuitele din luneta sa dezlipit.cum o pot lipi ca daca ma duc la reprezentanta la garantie nu cred ca o face

Comment

Banuiesc ca ti s-a dezlipit borna de pe geam nu-i asa ? Stiam un magazin care are kit de reparatie pentru dezaburire . Ca de lipit , nu stiu daca reusesti cu vreun pistol de lipit , iar la reprezentanta .... i-ati gandul.
      , sunt cu ochii pe voi !
      :thumbsup:

Comment

Se zicea ca dezaburirea se dezactiveaza in 12 minute.... cine o lasa atat? la mine in maxim 1-2 minute este uscata luneta.... nu am tinut-o mai mult....
        Intalniri Logan Club Constanta:
        In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
        Ptr detalii : 0723.955.045

Comment

O intrebare legata de luneta.
          Cand ploua intra apa in portbagaj si pe bancheta din spate. Masina a fost rasturnata si problema a aparut dupa cateva luni dupa ce a fost montata luneta la AE . Banuiesc ca solutia neagra ce se foloseste la montare nu a fost corect aplicata pentru ca la lovire luneta suna a gol in partea dreapta jos.
          Intrebarea este daca se mai poate astupa cumva orificiul de sub luneta (care este tot mai mare, in curand o sa am balta) fara sa schimb luneta ?

Comment

poti sa bagi mastic sau silicon pe acolo dar iese o tiganie, de ce nu te duci tu peste ei (AE nu stiu cine sunt) sa remedieze ei problema? Trebuie sa recunoasca o lucrare proasta si s-o remedieze pe cheltuiala lor
            Pain brings out the truth in us all...
            ...how much truth can you stand?

Comment

acum cateva zile am observat ca luneta nu se mai dezabureste total. raman 3 sau 4 "linii" care nu dezaburesc exact pe mijlocul geamului, in dreptul papucilor. toata iarna dezaburirea a mers perfect, nu exista niciun semn de intrerupere a liniilor si nici nu s-a sters geamul prin interior. am observat la papuci ceva coroziv sa spun asa. sper ca prozele sa arate despre ce vorbesc. am incercat sa desfac acea aparatoare a papucilor doar ca nu am depistat cum pot scoate mufa aceea, loc pentru a trage nu prea e si nu am vazut niciun clips.
              multumesc
              Attached Files

Comment

nu stie nimeni care poate fi problema ?

Comment

Se pare ca au oxidat acele lipituri de fludor... Incearca sa le cureti cu hartie abraziva foarte usor!
                  sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

am incercat sa dau jos acel plastic doar ca nu stiu cum sa desfac acel papuc. nu pare sa aiba clips si daca vreau sa trag tare nu prea pot prinde foarte bine.

Comment

Nu au nici un clips, sunt lipite cu fludor direct de luneta...Le poti dezlipi cu un ledcon, pistolul de lipit nu cred ca face fata acolo.
                      sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

Nu le dezlipi ca nu mai poti sa le pui la loc.are mufa dar ramane pe luneta o portiune destul de lunga deci nu vad rostul sa o scoti.Ca sa scoti mufa ori scoti plasticul(ala mare ,gri),ori tragi dinspre plastic ca sa indrepti tablia care e lipita pe luneta,dar cum ti-am spus nu te ajuta cu nimic daca scoti mufa.
                        MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

nu ati inteles. nu vreau sa desfac de pe luneta. vreau sa dau plasticul lateral jos doar ca e ca un colier facut de fir si nu il poti da jos, trebuie sa desfac firul. in spate am vazut un fel de mufa doar ca nu ai loc sa tragi tare si clips nu am vazut sa aiba. si asta intreb daca se desface prin tragere bruta sau are clips ascuns acae mufa care nu se vede in poze fiind acoperita de plastic.

Comment

esti sigur ca nu sunt intrerupte liniile pe undeva? umbrela , cutie servetele , copii mici etc...ceva cu care sa fii atins pe acolo. Oxidul ala merge curatat cu un spray de contacte electrice dar nu cred sa ajute prea mult.
                            Pain brings out the truth in us all...
                            ...how much truth can you stand?

Comment

firele de incalzire nu functioneaza atunci cand sunt intrerupte.daca ti-ar fi fost dezlipit un papuc din lateralul lunetei nu-ti mai functioneaza nici o linie de incalzire pe luneta.se pot masura rezistentele cu un aparat de masura

Comment

am revenit cu aceeasi problema... acele linii sigur nu sunt intrerupte. acum am observat ca atunci cand dau drumu la degivrare si ascult radio il bruiaza. nu am schimbat nimic si e prima data cand face asa.

Comment

Working...
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google