ieri am observat ca pe spoilerul din spate mi-a sarit vopseaua pe o suprfata de un cm patrat. Cu ce sa repar?
Mi-a sarit vopseaua
Collapse
X
-
Originally posted by BOGDAN1709 View Postieri am observat ca pe spoilerul din spate mi-a sarit vopseaua pe o suprfata de un cm patrat. Cu ce sa repar?Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
-
pai eu iti propun sa astepti pana la primavara cand so mai incalzi si sal vopsesti tot spoleru......merge sa dai cu oleaca de chit auto si sa vopsesti unde ti-a sarit dar nu o sa tina mult timp..sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
Daca vopseaua a sarit singura se rezolva problema pe garantie. Te duci cu masina in service, ei constata problema, eventual trimit poze la Pitesti si iti revopsesc tot spoilerul.
Comment
-
@BOGDAN1709: Si trebuie mers la un service bun, iti recomand IATSA Campina.
Comment
-
Originally posted by andrei View Post@BOGDAN1709: Si trebuie mers la un service bun, iti recomand IATSA Campina.
Comment
-
Macar incerci. Si daca zic aia de la IPSO ca a sarit din cauza ta te duci la IATSA si vezi ce zic si aia.
Comment
-
ref vopsea
sa ai mare grija cind te duci sa ti-o vopseasca aia de la service. Peste plastic se aplica o pelicula de filler ( parca asa ii spune), un fel de adeziv sa prinda vopseaua pe plastic. Daca nu este dat ca lumea o sa ti se umfle vopseaua si o sa cada.Mi-a intrat si mie un destept in bara si am scimbat-o iar dupa 4 luni a inceput sa se umfle vopseaua si sa sara .Oricum cu nesimtitii de la service Dacia nu o rezolvai .Ti-ar fii spus ca nu ai folosit-o corespunzator (masina) sau gaaseau ei vreo alta explicatie "adevarata" cum am patit-o eu cu vopseaua de pe masina care mi-a sarit dupa 1 an .Dar sintem in Romania , nu????????!!!
Comment
-
Se da cu Primer inainte de vopsire.
Comment
-
sa-mi bag piciorul in vopseaua de la dacia!!!!!!! pe aripa dreapta spate mi-a sarit vopseaua pe circa 1.5 cm patrati. Se vede naspa, masina fiind rosu passion. Daca ma duc sa reclam sigur or sa spuna ca e din vina mea..Unde gasesc si eu un polish la culoare, bun sa fie? Vreau sa-i dau cu vopsea din spray si apoi sa frec cu polish ca ma enerveaza cand o vad
Comment
Comment