Stopuri Si Faruri Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Stopuri Si Faruri Logan

Salutare.

M-am gandit sa imi schimb stopurile de la loganul meu.

Am gasit cateva poze si as vrea sa imi spuneti de unde imi pot achizitiona asa ceva.
    Am fost prin diferite magazine ( Cora , Auchan ) dar erau zgariate si nu prea era cea ce imi trebuie mie.

PS: Puteti sa imi recomandati altele si locul de unde le pot achizitiona.
    Attached Files
    Last edited by Ady Kid; 12 October 2010, 20:49.
    AdriaNNN

stopurile par ok, dar farurile alea is taranie rau.cel putin mie unu nu-mi plac.inainte s-au copiat angelurile de la bmw, acuma ledurile de la audi.oare ce urmeaza?mai bine iti bagi lupe in far si tot vezi mai bine ca si cu chinezariile alea.acuma tu stii
    Glory. Glory Man United!!!!United We Stand!!!!!!

Comment

stopuri dinacelea are florin_dnf la pretul de 350 de ron daca nu ma insel..iar farurile acelea nu se merita...am un prieten care are asa ceva....ledurile se vad cam de la 80 de m... de la distanta mare pare o luminita venind spre tine..

Comment

Daca farurile nu ar fi avut acea "audi" in ele ar fi fost un model super...sunt diferite fata de celelalte de pana acum.

Comment

stopurile cu led vreau sa mi le cumpar si eu . abia astept. farurile am citit pe forum ca sunt proaste.
          From Miami 2 Ibiza
          Voucher
          http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

Iti multumesc Loganu pentru ID-ul lui florin.

Multumesc si tie pervert_dory O sa imi pun niste lupe intre timp Bani sa am

Astept pareri de la ceilalti.
            AdriaNNN

Comment

threadul asta de ce l-ai facut la "my ride" ?? plus ca exista alte threaduri legate de astea?

ps: inteleg ca esti nou si n`ai citit regulamentul dar cand faci un thread nu iti apar altele cu nume similare????
              Last edited by Tudor; 12 October 2010, 22:13.
              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

De Google ai auzit??da de search??
                sigpic

Comment

Culmea este ca are my ride http://www.loganclub.ro/forum/if_73_...4.html?t=26684 .
                  4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

misto sunt farurile,cat te-or costat si de unde le-ai luat

Comment

Voi postati pentru +1 sau numele topicului e caterinca fatala? ))
                      Last edited by CataLiNNN; 13 October 2010, 00:43.

Comment

cosmin83

Nu am luat farurile,am facut topic pentru ca vreau sa cumpar faruri asemanatoare cu alea sau sa imi recomandati voi cam asa ceva.

Tudor

Am facut topicul in graba si n-am vazut ca l-am facut la My Ride

PS: Am citit regulamentul.
                        Last edited by Ady Kid; 13 October 2010, 20:04.
                        AdriaNNN

Comment

info!!!!

modelul asta de faruri nu iti plac, le am eu la vanzare. am pus si o poza cu stopurile sa vezi cum vin pe masina. daca te intereseaza da-mi un pm sa-ti spun pretul!!!!
                          Attached Files
                          sigpic
                          The MVP

Comment

Ai omologare RAR pentru faruri si stopuri ???? Ori ce modificare a blocurilor optice de semnalizare si iluminare trebuie sa treaca prin RAR !!!!!

Comment

sincer nu am nici o omologare, dar din moment ce stopurile sunt nemtesti si au omologare TUV, sunt permise si la noi!!! m-a oprit politia cu un set de stopuri facute fumurii de mine si mi-a dat amenda, si l-am intrebat daca cu cele cu leduri pot sa circul? raspunsul : nici o problema acelea sunt legale!!!!
                              sigpic
                              The MVP

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google