Salut, azi si-a luat tata alta masina iar loganul este iar al meu si as vrea sa fac un upgrade in portbagaj. vreau sa imi iau 2subwoofere JBL GT5-12, incinta o voi face eu.. cum pot sa fac legatura intre ele sa obtin 2ohmi, daca ele dau 4 fiecare? pe viitor imi voi lua un amplificator monobloc de 400 rms la 2 ohmi sau cum pot folosi un amplificator de 4 canale din moment ce necesita 2 intrari rca, daca eu am doar 1 pe player?
Intrebare Subwoofer
Collapse
X
-
Mai bine iei o statie cu 4 canale, pe care le legi cate 2 in punte. Astfel o sa ai 2 iesiri din statie de cate 4 ohmi, cate una pentru fiecare subwoofer.
Daca vrei neaparat sa le pui pe 2 ohmi, atunci le legi in paralel (+ cu + si - cu -) la iesirea statiei. Dar asta doar daca statia e stabila la 2 ohmi.
Daca player-ul are doar 2 rca, atunci cumperi doua adaptoare, fiecare din 1rca la 2 rca.
-
Intr-un final am reusit sa imi iau difuzoarele si m-am gandit sa "ma laud" si eu pe aici ... acum strang bani pentru un amplificator dar inca nu am gasit mai nimic sa ma multumeasca...ce imi recomandati la vreo 450 lei?Don't drink and drive, just take lsd and teleport
Comment
Comment