Am si eu o intrebare, dupa ce ai dus actele la Udriste cu toate taxele platite, in ziua in care te cheama sa iti iei placutele, iti da tot in aceeasi zi talonul masinii? Sau te mai cheama ulterior pt acesta? Intreb fiindca taica-meu (care este proprietarul legal al masinii), eu fiind utilizatorul ei, mi-a spus ca s-a dus sa ia placutele joi (31.05.2007) si ca pentru talon l-au chemat in alta zi adica joi (7 iunie 2007), desi eu nu il prea cred....pt ca desi a luat placutele vineri, de-abia astazi mi le-a dat (el sustinand ca nu i le-a dat si ca la fel se va duce pt ele saptamana viitoare, dar de unde, ca le avea deja, la fel cum cred ca are si talonul)....stiu ca e cam stupida situatia, dar sunt curios, ca nimeni din prieteni nu a stiut exact. Astept raspunsuri de la cine stie.Ms
Inmatriculare definitiva
Collapse
X
-
pai daca iti da numerele... cum circuli tu fara talon?Daca te opreste militianul ce ii zici cand iti cere talonul?Numerele alea in fond si la urma urmei sunt "tabla" fara talonPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Daca esti sigur ca are talonul si nu ti-l da, dar iti da numerele poti sa circului cu masina. Daca te opreste politia, le zici ca ai uitata talonul acasa.
Comment
-
Despre ce abtibild vorbesti?
Comment
-
Eu mi-am luat numerele...le-am dat numerele provizorii,parca si adeverinta veche de circulatie si mi-au scris datele pe talon ...
Ce abtibild e ala?Eu nu`mi amintesc de asa ceva...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Nici eu n-am primit nici un abtibild.
Comment
-
cred ca zice de sticker-ul ala de ITP. Folia de secretizare ti-o lipesc aia la RAR obligatoriu pe cartea de identitate. sticker-ul ala poti sa il pastrezi si nelipit. am vazut masini care nu il au lipit insa nu stiu daca e sau nu obligatoriu sa fie lipit pe numar.Last edited by 1.5 DCI; 4 June 2007, 08:56.Dacia Logan Ambition 2006 1.5 dci 65cp
10.000 km - 22.01.2007
Comment
-
nici eu nu il aveam lipit...doar cand mergi sa faci ITPul iti face poza la masina ...si la nr...si atunci trebuie lipit !Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Poti sa mergi si cu o zi inainte, dar pentru siguranta ta du-te cu 2 zile inainte sa expire numerele proizorii.
Comment
Comment