Inmatriculare definitiva

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Inmatriculare definitiva

Am si eu o intrebare, dupa ce ai dus actele la Udriste cu toate taxele platite, in ziua in care te cheama sa iti iei placutele, iti da tot in aceeasi zi talonul masinii? Sau te mai cheama ulterior pt acesta? Intreb fiindca taica-meu (care este proprietarul legal al masinii), eu fiind utilizatorul ei, mi-a spus ca s-a dus sa ia placutele joi (31.05.2007) si ca pentru talon l-au chemat in alta zi adica joi (7 iunie 2007), desi eu nu il prea cred....pt ca desi a luat placutele vineri, de-abia astazi mi le-a dat (el sustinand ca nu i le-a dat si ca la fel se va duce pt ele saptamana viitoare, dar de unde, ca le avea deja, la fel cum cred ca are si talonul)....stiu ca e cam stupida situatia, dar sunt curios, ca nimeni din prieteni nu a stiut exact. Astept raspunsuri de la cine stie.Ms
    Logan Ambition 1.6 8V

in momentul in care ti-au dat numerele definitive iti dau si talonul. poti suna la udriste sa vezi ca e asa.
    Dacia Logan Ambition 2006 1.5 dci 65cp
    10.000 km - 22.01.2007

Comment

Asa eram si eu sigur....dar in fine,asta este
      Logan Ambition 1.6 8V

Comment

pai daca iti da numerele... cum circuli tu fara talon?Daca te opreste militianul ce ii zici cand iti cere talonul?Numerele alea in fond si la urma urmei sunt "tabla" fara talon
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

militianul....LOL...traiasca Ceasca ) acolo unde o fi!!! ) Deci clar, nu se poate sa se dea placutele fara talon, nu?? Mama, il bat....))
          Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Daca esti sigur ca are talonul si nu ti-l da, dar iti da numerele poti sa circului cu masina. Daca te opreste politia, le zici ca ai uitata talonul acasa.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Da, stiu, da oricum ma enerveaza situatia asta....whatever, nu mai conteaza!! P.S Abtipildul de la secretizarea cartii de identitate trebuie lipit neaparat? Ca ma enerveaza, daca il pun, o sa-l pun pe placuta din spate
              Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Despre ce abtibild vorbesti?

Comment

Eu mi-am luat numerele...le-am dat numerele provizorii,parca si adeverinta veche de circulatie si mi-au scris datele pe talon ...
                  Ce abtibild e ala?Eu nu`mi amintesc de asa ceva...
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Nici eu n-am primit nici un abtibild.

Comment

cred ca zice de sticker-ul ala de ITP. Folia de secretizare ti-o lipesc aia la RAR obligatoriu pe cartea de identitate. sticker-ul ala poti sa il pastrezi si nelipit. am vazut masini care nu il au lipit insa nu stiu daca e sau nu obligatoriu sa fie lipit pe numar.
                      Last edited by 1.5 DCI; 4 June 2007, 08:56.
                      Dacia Logan Ambition 2006 1.5 dci 65cp
                      10.000 km - 22.01.2007

Comment

nici eu nu il aveam lipit...doar cand mergi sa faci ITPul iti face poza la masina ...si la nr...si atunci trebuie lipit !

Comment

Cu cate zile trebuie mers inainte de a expira numerele provizorii...?Va multumesc.
                          sigpic

Comment

Poti sa mergi si cu o zi inainte, dar pentru siguranta ta du-te cu 2 zile inainte sa expire numerele proizorii.

Comment

sau daca vrei preferentiare..mergi cu 2-3 sapt inainte )

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google