Tm 86 tam

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Din ce vad eu in poze aripa dreapta spate e ne lovit dar deformata,tot spatele masini e deformat spre dreapta,vezi cum arata podeaua din portbagaj.Eu as face tot posibilu s-a o dau dauna totala,chiar daca mai pierd cateva sute de euro...
    sigpic

Comment

• Nefericit eveniment.Bine ca esti tu bine si nu a avut de suferit nimeni in urma lui.

Comment

• Originally posted by GOLAN91 View Post
        Din ce vad eu in poze aripa dreapta spate e ne lovit dar deformata,tot spatele masini e deformat spre dreapta,vezi cum arata podeaua din portbagaj.Eu as face tot posibilu s-a o dau dauna totala,chiar daca mai pierd cateva sute de euro...
        masina e luata prin credit si mai am de platit un an la ea, daca e dauna totala, banca primeste banii de despagubire nu eu....

paguba este estimata la 15.000 ron de catre auto europa, maine aflu verdictul daca este totala sau am vreo sansa de reparatie, de la inspectourul de asigurari
        sigpic
        Experienta in asigurari de peste 5 ani.

Comment

• [ATTACH]442721[/ATTACH] [ATTACH]442722[/ATTACH]

[ATTACH]442723[/ATTACH] [ATTACH]442724[/ATTACH]
          sigpic

Comment

• inca ma minunez cand ma uit cat de sifonat a iesit spatele, dar spoilerul nu are nimic.
            Sa nu mai spun ca nu-mi vine sa cred ca aia au evaluat la 15k reparatia :|

Comment

• Originally posted by Razvy View Post
              inca ma minunez cand ma uit cat de sifonat a iesit spatele, dar spoilerul nu are nimic.
              Sa nu mai spun ca nu-mi vine sa cred ca aia au evaluat la 15k reparatia :|
              15k cu tot cu manopera
              sigpic

Comment

• Dute mah . Cu 4000 o faci . Iti garantez eu . Eu in locul tau as face cumva sa o scot dauna .l Chiar daca e luata prin credit . Apeleaza la prietenii tai de la Euroins , poate te rezolva ei . Ca pe mine au refuzat sa ma despagubeasca pentru o dauna de 9000 ron . Care am rezolvat-o cu 4000 .

Eu in locul tau as declara dauna . Oricum o sa se rezolve .
                sigpic

Comment

• MAT-ule, dai dovada ca esti roman, jur! repar-o tu in reprezentanta cu 4000 ma cu piese noi si de origine. Pana mea, atat te bagi ca musca, jur. Zici ca esti eu pe vremuri

Spoiler fata+spate, aripi spate, capota portbagaj, luneta, stopuri, protectia aia din fata, janta si alte chestii care nu se vad. + Vopsit si manopera.
                  Daca tu gasesti macar astea pana in 4000, eu le platesc dublu.
                  Last edited by Razvy; 9 May 2013, 15:30. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Si eu as zice la fel, sa incerci sa o dai dauna, sa pastrezi rabla. Masina se face cu bani putini si ramai si tu cu ceva.
                    sigpic

Comment

• Mat, grija la limbaj te rog. Daca te-ai uita mai atent la ce am scris nu la tampenii ai vedea ca nici nu am pomenit de reprezentanta.
                      Si cum spuneam, daca gasesti tu piese de calitate la acelasi pret eu le platesc dublu.

Comment

• ii dau dreptate lui razvy, culmea e ca lucrez in daune si stiu despre ce e vorba si zilnic imi trec daune prin maini. stiu care este diferenta dintre o piesa de origine si una aftermarket...

valoarea ei la ora actuala este de 190 mil , iar despagubirea 150 mil.....

autoeuropa este scumpa la ora de manopera , undeva intre 70 - 80 ron iar lucrarea dureaza undeva la 3 saptamani
                        sigpic

Comment

• "frankenstein" revine la viata...

Picture 094.jpg Picture 096.jpg
                          Picture 097.jpg Picture 104.jpg
                          Picture 103.jpg
                          sigpic

Comment

• Frate cum arata acuma,incet incet o sa arate ca nouă,o faci pe casco?

Comment

• Da pe casco la groupama....nimic nu se repara , tot se inlocuieste....
                              sigpic

Comment

• Acum poti sa-i pui spate de Sandero)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google