pai las'o afara..ca ai cu ce te mandri
HD-64-MAT ... Black Ride
Collapse
X
-
nu stiu exact ... am avut un mik incident si a fost vopsita pe casco ... pe deviz parca scria vreo 15 mil dar fara mana de lucru doar vopseaua si ce a mai trebuit.
un vopsit ajunge undeva la 30 de mil in service.....
Comment
-
un filmulet cu loganul meu .. http://www.youtube.com/watch?v=x03u_EIVEUI
vreau sa modifc putin jantele .. o parere va rog .. pza1 sau poza 2 ar da mai bine ...Attached FilesLast edited by mat; 21 June 2010, 01:13.
Comment
-
am vopsit si jantele negru mat ... urmeaza farufile pe interior vopsite negru mat.
scuzati de murdaria de pe masina si rotzi era o vreme ploioasa
Comment
-
Super masina,imi place tot la ea mai ales jentile de laguna 2 , cat ai dat pe ele,ca si eu caut sa mi cumpar.
Comment
-
jantele sunt de megane 2 .. nu le-am cumparat mai am un megane la care ia-am schimbat jantele din cauza ca am indoit una intr-o groapa si dupa ce am luat alt set de jante am reparat=o si pe aia indoita si le-am pus pe logan...
Comment
-
Comment
-
foarte tare imi place la nebunie
acum ca sa fie si mai gangsta' are nevoie de arcuriAttached Files
Comment
-
da am facut si eu modificarea in Photoshop dar as vrea suspensia sport compecta si nu prea am fonduri ... acum i-am pus cauciucuri cu garda mai joasa .. aveam 205/55/r16 si am pus 205/50/r16
Comment
-
da se simt si pietricelele da e mai ok cu ele in curbe si am bagat si aer mai mult in ele 2.4 bari
Comment
Comment