B 20 riw

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• MVP: am inteles ca pretul la dezmembrari ar fi undeva la 20-25 de lei cu tot cu suruburile aferente;

NDL: daca ai fi citit cu atentie postul #191, ai fi vazut ca am pus folie din 3 motive, si anume: aspect/confort/intimitate. si apropo: esti cumva ruda cu Nostradamus si noi nu stim? de unde esti tu asa de sigur ca o sa raman fara talon in curand? vorbim asa, doar de dragul presupunerii si ca sa ne aflam in treaba? oricum, tu ti-ai cam castigat reputatia de a posta total aiurea pe forumul asta... deci daca nu ai nimic constructiv de spus, te invit respectuos sa canti la alta masa;

sumedreacris: daca nu vrei o folie foarte intunecata, ai putea sa incerci o transparenta intre 20% si 50%. cel mai important (zic eu) este sa alegi o folie cat de cat calitativa (Llumar, Solar Zone, etc.). dar cel mai bine te duci la un atelier autorizat si te vor consilia baietii de acolo in functie de nevoile/preferintele tale.
    Stock is boring...
    My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html

Comment

• Mihai , masina ta parca e un vin bun , pe zi ce trece devine mai "buna" sau simpatica . PS: Ce de "flameuri" a "iscat" topicul de pe dachiaclub' , prea multi "caterincosi" pe acolo...

Comment

• si eu as vrea sa inchid un pic folia de pe fata, se poate face o combinatie de folii ceva mai deschisa eu avand folie pe fata in limita legala?
        sigpic

Comment

• @ Nimeni: asa este. se intampla sa mai dai si peste bizoni cu acces la internet

@ unknown: sigur ca se poate. exact asa am facut si eu. am pus folia mai inchisa peste cea legala. trebuie doar sa il rogi pe baiatul care iti va pune folia sa iti arate mai multe grade de transparenta si tu sa ti-o alegi pe cea care iti place. pe mine m-a costat 20 de lei/geam. un pret destul de ok, zic eu.
          Stock is boring...

Comment

• sa dai o bere cand vei merge cu autobuzul. (pana la remediere). am zis ca in curand pentru ca in bucuresti nu dureaza mult. dar buzaul e aparte.

Comment

• promit in fata tuturor userilor de pe loganclub, ca in momentul in care o sa raman fara talon (indiferent de motiv), o sa scriu aici pe topicul meu
              Stock is boring...

Comment

• lasa ca scriu eu daca "uiti"

Comment

• ok, nici o problema dar mai corect ar fi sa scrie acest Nostradamus (NDL) de pe loganclub, daca tot stie de inainte ce se va intampla.

in fine... tocmai am terminat de pus ledurile in soclul brichetei, iar aseara am umplut panoul de climatizare cu leduri. sau mai bine zis, Razvan a muncit si eu m-am uitat
                  in scurt timp si poze cu noile modificari.
                  Last edited by mihai.85; 25 May 2013, 12:51.
                  Stock is boring...

Comment

• mihai incearca sa mergi cat mai regulamentar si o sa vezi ca nu o sa ai probleme cu politia.......eu nu vrea sa aud ca ti-a luat talonu vreau doar sa aud ca ai scapat de fiecare data cu talonu la tine
                    sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

• frumoasa masina

Comment

• bravo mihai ! ai vazut ca ai reusit pana la urma cu iluminarea. astept sa vad cum iese si bordul. roaga-l pe razvan sa-ti puna led pentru ace si al 3-lea smd pentru bord.

Comment

• vyalli: multumesc frumos! esti printre putinii care gandesc asa. foarte multi (mai ales de pe celalalt forum) gandesc ceva de genul: "are lupe si folie? sa i se ia talonul nesimtitului". nu prea inteleg eu de ce ii f...reaca grija atat de tare de integritatea talonului meu, dar fiecare cu problemele si obsesiile sale...

Nostradamus: multumesc mult!

gaboneygg: am vorbit la tel. iti multumesc pentru sfaturi si mai ales pentru ca ai avut rabdare sa imi explici anumite detalii
                          Stock is boring...

Comment

• "ii f...reaca grija" pentru ca se intalnesc pe sosea cu cei ca tine, cu "xenoane" aftermarket care te orbesc, sau fac accidente din cauza celor care "nu i-au vazut" din cauza de folie cu 5% transparenta, pe fata, pe timp de noapte...
                            tu de ce crezi ca "ii f...reaca" ? sau de ce crezi ca sunt ilegale ?!

Comment

• mai da-o naibii
                              asa rai sunt astia din bucuresti?
                              ce chestie, am folie 20% fata spate de vreo 5 ani, merg zilnic prin bucale si inca nu mi-a fost luat talonul din cauza asta
                              si cred ca mai sunt si singurul oprit de 3 ori intr-o noapte de filtre de la rutiera

Comment

• [QUOTE=unknown: sigur ca se poate. exact asa am facut si eu. am pus folia mai inchisa peste cea legala. trebuie doar sa il rogi pe baiatul care iti va pune folia sa iti arate mai multe grade de transparenta si tu sa ti-o alegi pe cea care iti place. pe mine m-a costat 20 de lei/geam. un pret destul de ok, zic eu.[/QUOTE]

un pret mai mult decat ok..
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google