If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
la linii de tramvai, tren, speedbumbs le iau cu maxim 20 la ora si se simte.S-a rigidizat suspensia. In fata nu am nici o problema dar am primit o reclamatie ca se simt denivelarile si trecerile peste liniile de tramvai mai tare in spate.
am reusit astazi sa ajung la baietii de la daciashop la service sa repozitionez bucsile si prima impresie e ca nu mai topai rau de cur. senzatia ca pic din pod la speedbumps nu mai e asa de nasoala
urmatoarea miscare e sa mai adaug niste bucsi de suprasarcina pe spate sa vedem daca se mai plang oamenii din spate .....multumesc allesandro pentru sugestie
sa ma tai??? nush de ce intelesesem ca trebuie sa mai adaug :P
@alex miu
sper ca ai presiunea buna acum in roti :p
HELP:
aseara am palit un caine sinucigas la vro 40 km. i-am dat-o de s-a invartit bine pe sosea (a scapat). L-am luat cu partea dreapta. ce am vazut la prima vedere:
-a sarit capacul de la carligul de remorcare
-numar indoit
-proiectoru se misca
Intrebare
Proiectorul are niste cleme in spate sau in ce e prins de bara ?
S-a cam pus praf pe aici si mai adaug niste poze. Nu am mai postat de cand am avut incidentul cu cainele care am crezut ca doar mi-a bulit proiectorul si numarul dar se pare ca mi-a rupt si o urechiuse de la far de sus. Noroc ca exista poxipol pana voi schimba cu totul farul si prinderea de la proiector care a fost si ea lovita.
Am reusit sa ii dau ceara la masina sa o protejez putin iarna asta si am luat de la evali sprituitoarele de logan 2 care isi fac treaba impecabil
S-a trecut si la configuratia de wintermode si momentan nu am avut probleme doar am atins putin pe dedesupt sa speram ca nu o sa exista probleme pe viitor
Salutare !
Marfa rau arata cu 17''... eu as vrea ceva pe 16'' dar nu prea mai am chef de militieni... in ultima vreme s-au cam pus pe controale si e cam nasoala treaba mai ales daca e RAR-ul...
Protectii aripi nu-i pui ? 40 ron cu montaj inclus, la dealer, chiar merita !
mersi dani....in legatura cu jantele m-am obisnuit cu ele si chiar imi plac mai ales cat am tras sa le cumpar. Mi-a trecut sa trec pe 16 sau pe 15 dar nu am gasit nimic care sa ma atraga si asa o sa mai raman la ele. In legatura cu politia asta e ....ne descurcam cum putem
Eu sunt de parere ca 70% din masina sunt jantele...asa ca go for it
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment