Dar de unde stii ??
Loganul Meu 2, 1.5dci 90cp
Collapse
X
-
Originally posted by Raulissimo View PostFa si niste poze din exterior sa vedem cum arata cu lupe, am si eu lupe pe logan1 , diferenta de la halogen la xenon cu lupa e cer la pamant.Cum ai facut cu lupele? ai folosit aceeasi metoda ca la logan1?
Poze.
In plus -
Folie Llumar Avangarde fata- spate
Pachet bass Rockford Fosgate incinta sealed (amp, woofer, statie)
Iluminat interior SMD, + plafoniera spate.
Urmeaza in proiect - iluminare pedalier fata spate, si schimbat boxele stock. Eventual pe amplificare.
Comment
-
Citat din tipurile de folie de la llumar
Folie auto LLumar - Seria Avantgarde*****
"Foliile auto LLumar din seria Avantgarde*****sunt folii auto ceramice, având culori stabile. Avantajul foliilor auto ceramice constă în faptul că ele nu conţin metale, astfel ele nu perturbă folosirea aparatelor electronice ( telefon, GPS, aparat pentru măsurarea presiunii din anvelope, etc. ). Cu toate că această folie nu conţine start metalizat, randamentul ei este ridicată. Folia auto Avantgarde cu transparenţa de 50% reflectă aproape aceeaşi cantitate de energie solară ca şi folia cu transparenţa de 5% din seria Esprit. ÃŽn mod unic pe piaţa românească, producătorul foliilor LLumar oferă pentru această folie premium high-tech o garanţie de 12 ani."
Comment
-
Sigur e dacie?! Glumesc, arata incredibil de bine din fata, super bine. Schimba radical aspectul vizual al masinii. N-am ce zice nota 20+, era greu si scump era sa iasa din fabrica cu asa ceva?....macar pachet optional pentru faruri...si prin care baietii de la Dacia/Renault puteau scoate alti bani frumosi.
Ti-am facut o "modificare" daca ii pot zice asa. Ce firma sunt lupele?Attached FilesMy turbo lag, give your MPI, a chance
Comment
-
Originally posted by Raulissimo View PostChiar ca zici ca is din fabrica acolo ... arata superb , ti s-a parut sa cedeze mai greu masticul acela decat la logan1?
Originally posted by andrei_mircea View PostSigur e dacie?! Glumesc, arata incredibil de bine din fata, super bine. Schimba radical aspectul vizual al masinii. N-am ce zice nota 20+, era greu si scump era sa iasa din fabrica cu asa ceva?....macar pachet optional pentru faruri...si prin care baietii de la Dacia/Renault puteau scoate alti bani frumosi.
Ti-am facut o "modificare" daca ii pot zice asa. Ce firma sunt lupele?
Daca ar fi fost din fabrica, ar fi urcat pretul masinii cu cel putin 1000 E, pentru ca este obligatoriu la xenon sa ai autoleveling si spalator de far. Si toate astea costa.
Le facem noi, pe rand. Daca avea de toate, ce ne mai ramanea nou de mesterit ?
Originally posted by nelus78 View Postsuper bine arata masina,si motorizarea e alegerea potrivita.ma gandesc tot mai mult sa renunt la ideea de a schimba loganul care il am de nou cu o masina sh alta marca si sa ma bag iar la rate pt logan nou.!! stima.
Mentionez ca inailte am avut logan1, mcv, 2008, 1.6 mpi.
Comment
-
Astazi am mai facut o modificare micuta dar utila. Difuzorul senzorilor de parcare este stock montat sub plasticul stalpului spate stanga, care nu are gauri date, si pe deasupra sub 1 cm de izolatie fonica. Ca sa il aud, trebuia sa inchid geamurile si sa opresc muzica. L-am scos de acolo, am prelungit firele si l-am tras in stalpul fata stanga. Acolo nu e izolatie fonica, si este aproape de mine cand conduc. E altceva.
Nu am reusit in ruptul capului sa inteleg cine a gandit difuzorul acolo, MAI ALES ACOPERIT DE IZOLATIE FONICA. Am ramas interzis cand am vazut.
Raulissimo, nu as sti sa-ti spun, nu le-am facut eu, le-a facut un coleg de pe forum.
Comment
-
Salut.
Pls ... poti sa-mi spui si mie cine ti-a facut farurile (preturi chestii smecherii )?
Si oare cu modificarea astea nu-s probleme pe la ITP??
P.S. Ziceai ceva si de foot light-uri ... ai reusit sa le montezi?
Comment
Comment