Salut, sunt nou venit pe forum (am cont de ceva vreme dar nu prea am avut timp sa intru) si m-am gandit sa va prezint masina mea. Este un Prestige 16v, albastru mineral, am optat si pentru airbagurile laterale. E stock nu am facut modificari dar poate voi face pe viitor. Masina o am din mai 2007 si am facut cu ea putin peste 30000 km. O sa atasez si cateva poze.
Ct-79-cmm
Collapse
X
-
-
Sa il stapanesti sanatos!
Alte optionale? Nu ai pus si garantie extinsa?
Comment
-
Originally posted by andrei View PostSa il stapanesti sanatos!
Alte optionale? Nu ai pus si garantie extinsa?
Comment
-
-
Mi-am schimbat de curand playerul. Mi-am luat un Blaupunkt Victoria SD48. Nu are CD (m-am plictisit sa umblu cu teancu de cduri dupa mine, la un moment dat trei sferturi nici nu mai mergeau ca erau zgariate) are tuner radio, cititor SD/MMC, USB, si intrare AUX frontala. Mi-am luat si o telecomanda pentru volan RC-10 (care mergea si la playerul original de pe logan). Am schimbat si difuzoarele am pus de 165 atat pe fata cat si pe spate. O sa atasez si cateva poze.Attached Files- DSCF0295 [].JPG (197.2 KB, 118 views)
- DSCF0298 [].JPG (261.4 KB, 129 views)
- DSCF0299 [].JPG (224.8 KB, 131 views)
- DSCF0301 [].JPG (199.5 KB, 113 views)
- DSCF0305 [].JPG (185.8 KB, 101 views)
- DSCF0311 [].JPG (116.1 KB, 135 views)
- DSCF0313 [].JPG (74.8 KB, 142 views)
- DSCF0336 [].JPG (181.9 KB, 123 views)
Comment
-
400 RON playerul
Telecomanda e prinsa cu un fel de curea din cauciuc, are o clema pe spate, o desfaci si se da jos usor.
Comment
-
Frumoasa masina ! Sa o stapanesti sanatos! O telecomanda volan as putea gasi si ptr un sony? Asemanatoare cu a ta? Ptr volan...
Comment
-
Pt sony nu am vazut telecomanda pt volan, doar satelit dinala de se pune langa volan, sau telecomanda separata normala, dar poate exista nu stiu sigur.
Comment
-
Ma gandeam ca poate stii! De satelit stiu... Dar as fi vrut ceva ptr volan! Iar telecomanda am...Last edited by lucialina; 5 November 2008, 11:03.
Comment
Comment