If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
My Ride B-53-SDP [Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 2 - 2010/2012]
In pozele astea ai H&R-urile pe ea?
Ii montezi reglabila sau arcurile stoc? Ti-e frica sa mergi iarna cu H&R ? Sunt curios de ce nu mergi cu ele iarna
E frumoasa foc...ii mai trebuie pragurile si 2 evacuari si e gata
@andrei_mircea : Da pozele astea sunt sunt cu H&R si amortizoare stock. Am mers iarna cu ele pe masina si nu am avut probleme. Momentan saptamana viitoare o sa pun arcurile stock si dupa o sa pun si reglabila inca nu stiu cand trebuie sa ii fac modificarile de rigoare si vad cat timp o sa am sa ma ocup de ea.
@cosmindan : Multumesc, nu e chiar plug iar directia o sa vad daca o fac sau in functie de cum se comporta masina.
@matheo66c: De ce sa nu am curaj ? Ca o inalt stock.
@gmv97: Nu fi rautacios
ma refeream ca iarna e riscul mai mare sa intre unu in tine si e pacat de munca/bani ,iar despre GMV..stie ca si eu il iubesc...stie el mai departe))))
Banuiesc ca ii faci directia dupa ce schimbi arcurile.
Asta a fost din cultura si cunostintele acumulate in coltul blocului, nu?
Explica te rog "a face directia". Daca te referi la verificarea si reglarea geometriei rotilor, nu este necesar sa se regleze d efiecare data cand cobori garda la sol, stii tu ceva, dar nu stii bine.
Cat despre H&R, eu am facut ultimele ierni pe ele, uneori si cu roti mici de 195/50/15 si am trecut cu brio. Am avut scutul care trebuie, am mers cu el pe deasupra zapezii.
Cei 4,5 cm conteaza iarna, asta in cazul in care nu vrei sa faci din masina un adevarat plug de dat zapada.
E adevarat conteaza cei 4,5 cm dar nu in toate cazurile. Daca mergi cu H&R iarna nu inseamna ca esti plug...dupa cum a zis si dsign si eu am mers iarna trecuta cu H&R-urile pe ea si n-am avut nici cea mai mica problema. Iar cand spun ca am mers..am mers nu am stat cu ea in parcare. Toata treaba e sa nu fi "sofer de weekend".
SDP-ule imi place cum arata masina . Bravo pana acum..astept sa vad cum arata cu suspensia. Anu' viitor sper sa imi iau si eu asta dupa ce o vopsesc
arata intr-un mare fel ... mai fa-i niste poze la lumina dar nu cu telefonul ... :P sa stapanesti kitul sanatos ... si fara evenimente ... pragurile la primavara ???
sigpic
Nu cautati niciodata sa faceti uz de autoritate cand puteti recurge la ratiune.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment