Accident...cer Sfaturi, Consiliere:(

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Bine ca ai scapat cu viata man, cred ca era moartea la o bere))....
    lasand gluma la o parte , bine ca nu ai nimic, dal dracu de fier ca ala se repara/inlocuieste. sper sa rezolvi cat mai repede si cu casco si sa-ti recuperezi banii cat mai repede.

Comment

multumesc tuturor...numai ce am venit de la politie, am dat cu subsemnatu p-acolo, mi-au dat permisu inapoi si celelalte acte recuperate de pe camp, nu mi-au dat nici amenda nici nimic, mi-au zis ca in urma masuratorilor viteza nu era peste limita legala deci asa cum am zis si eu, 90 la ora...(cu aproximatie) si se facuse cerc in jurul meu si se uitau toti din birou cum de sunt intreg.

Comment

trebuia sa le zici...LOGAN dom'le
        dar de ce ti-au luat carnetul de conducere?
        sigpic

Comment

Tu erai cel cu plasture si cipica pe cap la Tulcea? Mai sa fie, eu credeam ca ti-a sarit o aschie, ceva, si cand colo, tu ai facut tumbe cu masina. Insanatosire grabnica si sa-i multumesti lui Dumnezeu cate zile vei mai avea ca a avut grija de tine.
          Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

pai portofelul meu era prin camp pe undeva si l-au gasit si l-au luat ei.
            da, eu eram ala cu fesu) am "fugit" din spital nu puteam lipsii la eveniment nu?) ( glumesc, aveam altceva de rezolvat,dar oricum am plecat din spital pe propria raspundere ca aia voiau sa ma tina pana luni sau marti, adica azi sau maine)

Comment

Te-am vazut si eu la Tulcea, dar nu m-am gandit ca masina arata asa rau... Ce pot sa zic... ma bucur ca te-am vazut pe picioarele tale, chiar daca erai un pic sifonat. Asta e, mergem mai departe, dar sper ca de acum inainte o sa mergi mai departe un pic mai incet si nu vei mai folosi niciodata anvelope Kormoran (am un fix, stiu )
              Bafta!
              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

ahh da, acu imi dau seama ce inseamna si anvelope de calitate slaba.

Comment

pamant, curba, viteza...nu cred ca te mai ajuta nici o anvelopa
                  sigpic

Comment

dauna totala 10000%. bafta cu asigurarile si Doamne-ajuta! c-ai scapat intreg. stiu cum e...dar trece si sper ca acum urmeaza 1.6_16v, altfel nu progresezi
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

pai ai mei nu mai vor logan) nu stiu inca ce urmeaza.

Comment

si eu am trecut prin asa ceva. pe 11 februarie m-am rasturnat si eu . comparand avariile, fata de a ta, a mea arata ca noua dupa rasturnare .
                        11022010(004).jpg 11022010(003).jpg
                        la mine nu mi-a dat dauna totala, s-a reparat. la tine e dauna totala 100%. nu ai cum sa mai scoti masina din epava aia. nu are importanta motorul, dar caroseria si stalpii sunt foarte contorsionati. oricum dureaza in jur de 2-3 luni pana rezolvi toate actele si iti vezi banii.

la tine chiar ca e minune ca ai scapat fara sechele pe viata. ai "pile" la cineva sus.
                        sigpic

Comment

Nu mai vor logan doar fiindca trebuie putin polishat mashina in urma accidentului? :P
                          Acea accident nu ti s-a fi putut intampla si cu un maybach? Alta masina nu s-ar inburda daca intra cu viteza intr-un sant de langa drum? Tinand cont de ce ai zis tu, ca de unde ti-ai scos capul, loganul te-a protejat bine!!!
                          Ca o idee: ieri si-a adus un prieten noul lui cruze de la reprezentanta. A venit sa mi-l arate, l-am si incercat, dar lasa-ma sa-ti ca in spate numai daca m-am lasat jos am putut sta fiindca imi ajungea capu pana in plafon, iar in fata putin mai lipsea desi eu am doar 180cm. In logan e alta viata. Acuma intreb si io, daca masina aia se da peste cap cu mine in spate? Ma face mai scund cu vreo jumat de metru, in mod sigur.

Comment

daa tdan08, al tine clar arata cu mult mai bine...asta e..bine ca esti si tu bine.
                            Danid...ce sa zic asa-s ai mei acu , eu m-as multumii cu orice.

imi cer scuze ca am scris 2 mesaje consecutiv....imi puteti spune va rog cineva cine a trecut prin asta sau cine are idee...astia de la casco imi pot da alta masina si eu sa platesc in continuare rata la banca...chiar dc. se prelungeste sau eu stiu...ceva de genu sa platesc diferenta...dar sa fie alta masina.
                            Last edited by Bambucea; 20 April 2010, 21:09. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Nu cred ca astia de la asigurari vand masini.....La capitolul sfaturi,dute si fa niste investigatii mai ample daca tot ai fugit mai devreme din spital ca nu e de gluma.....

Comment

Bine ca ai scapat doar cu atat.Masina se schimba.Dupa ce iti mai revi poate ne intelegem si noi la volanul ala.Daca mai este intreg,poate se potriveste la mine.Insanatosire grabnica.
                                http://www.loganclub.ro/forum/pictur...pictureid=3208
                                www.loganclub.ro

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google