Steaua Furata De Arbitrii !!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Steaua Furata De Arbitrii !!!

Nu e ceva normal ce s-a intamplat la meciul de azi cu Napoli .. arbitrii polonezi au tinut clar cu italienii .. si din pacate de multe ori li s-au intamplat asa echipelor romanesti .. pacat de Steaua
    Sa le fie rusine la arbitrii aia imputiti !!

eram sigur, puteam sa jur ca apare ceva de genu asta ) dupa cum injura lumea pe strada ...

daca steaua facea scor cu aia castigai ceva bani? erai happy 5 minute, dupa care schimbai canalu, si pana a 2-a zi uitai

oricum suntem de rasu lumii din toate punctele de vedere ... economic - sport
    Last edited by DeLuXe; 30 September 2010, 22:07.
    sigpicMy ride

Comment

nu mi bat capu...
      sigpic

Comment

Parca e un perpetuum mobile .. s-a intamplat in seara asta cum a fost in meciul dintre Romania si Danemarca .. de au inscris danezii in prelungirile prelungirilor .. si tot din cauza arbitrilor a fost si atunci .. ma rugam dupa ce a fluierat finalul meciului sa se gaseasca macar unul sa-i dea una in gura lui arbitrul ala .. daca-i dadea Lacatus una lui ala cred ca era idol pe viata la Steaua .. ca practic elimina o parte din frustrarile fanilor stelisti .. asta este .. Forza Steaua !

Comment

Pai sa le fie rusine la arbitrii astia polonezi.
          Tot ma gandesc cand s-o gasi unul sa traga asa si cu echipele romanesti prin cupele europene.

Comment

Originally posted by xxxgeoxxx View Post
            nu mi bat capu...
            Esti degeaba .. nu stiu de ce te bagi in seama daca nu te intereseaza ???

Comment

in minutu 97 au dat gol .......cu 2 minute au prelungit meciu exact cat sa de-a ei gol:-j..........asta e , nu e ceva nou pentru romani
              Alpine 9853r-> Audison->dls ms6a->full active
              -> Alpine v12 mrd-m605->jbl pb1220
              Silent Coat.

Comment

le-a dat perversa ca pe targu oca
                sigpic

Comment

Originally posted by MihaitzaMCV View Post
                  Esti degeaba .. nu stiu de ce te bagi in seama daca nu te intereseaza ???
                  nu stiu daca sunt degeaba..poate am si eu un rol pe lumea asta..pe cand fotbalistii nostrii stiu doar cluburi, femei, bautura si la meciuri ei nu sunt praf, arbitrii sunt de vina...cum s a zis si mai sus, istoria se repeta pentru ca nu suntem in stare sa avem o coerenta in vreun fel in nici un domeniu...
                  sigpic

Comment

mihai nu te lua de geo, nu-i microbist poate ;)

eu voiam sa fac topic pentru ca nu mi se pare normal! imi primul rand de unde mama cioarelod 4 minute?si apoi inca 4 pentru ce? Tatarusanu a stat 1 min si 40 sec apropae jos, fie 2 minute.dar nu 4 !!!!!! ne-au furat pe fata, asta e realitatea!!!!
                    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

nesimtire mare ce s-a intamplat in seara asta....nu pot sa cred cat de nesimtit o putut fi polonezu ala d cacao...

Comment

...si nu au jucat aia cu toate vedetele... au intrat aia doi la napoli si le-a facut tot meciul...
                        sigpic

Comment

daca ajungem sa deschidem si thread-uri ca este furata steaua .... ))
                          Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Stii ce nu inteleg eu ? .. De ce unii , care aparent nu au nici o treaba cu fotbalul sau cu Steaua in cazul asta , se baga in seama aiurea ?
                            Care e problema ca am deschis un topic despre ce s-a intamplat in seara asta pe Cafeneaua forumului ? Dar cred ca unii din voi vor sa faca posturi mai multe .. sa fie acolo la numar .. sau desigur sunt dinamovisti ..

Comment

domnu, nu mai fi pepsi, si nu mai generaliza

eu mi-am spus parerea

geo a zis ca nu isi bate capu, de ce ai sarit cu scandalu?

uite tocmai d-aia genu asta de topicuri se inchid repede ;)
                              sigpicMy ride

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google