If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu e ceva normal ce s-a intamplat la meciul de azi cu Napoli .. arbitrii polonezi au tinut clar cu italienii .. si din pacate de multe ori li s-au intamplat asa echipelor romanesti .. pacat de Steaua
Sa le fie rusine la arbitrii aia imputiti !!
Parca e un perpetuum mobile .. s-a intamplat in seara asta cum a fost in meciul dintre Romania si Danemarca .. de au inscris danezii in prelungirile prelungirilor .. si tot din cauza arbitrilor a fost si atunci .. ma rugam dupa ce a fluierat finalul meciului sa se gaseasca macar unul sa-i dea una in gura lui arbitrul ala .. daca-i dadea Lacatus una lui ala cred ca era idol pe viata la Steaua .. ca practic elimina o parte din frustrarile fanilor stelisti .. asta este .. Forza Steaua !
Esti degeaba .. nu stiu de ce te bagi in seama daca nu te intereseaza ???
nu stiu daca sunt degeaba..poate am si eu un rol pe lumea asta..pe cand fotbalistii nostrii stiu doar cluburi, femei, bautura si la meciuri ei nu sunt praf, arbitrii sunt de vina...cum s a zis si mai sus, istoria se repeta pentru ca nu suntem in stare sa avem o coerenta in vreun fel in nici un domeniu...
eu voiam sa fac topic pentru ca nu mi se pare normal! imi primul rand de unde mama cioarelod 4 minute?si apoi inca 4 pentru ce? Tatarusanu a stat 1 min si 40 sec apropae jos, fie 2 minute.dar nu 4 !!!!!! ne-au furat pe fata, asta e realitatea!!!!
" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Stii ce nu inteleg eu ? .. De ce unii , care aparent nu au nici o treaba cu fotbalul sau cu Steaua in cazul asta , se baga in seama aiurea ?
Care e problema ca am deschis un topic despre ce s-a intamplat in seara asta pe Cafeneaua forumului ? Dar cred ca unii din voi vor sa faca posturi mai multe .. sa fie acolo la numar .. sau desigur sunt dinamovisti ..
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment