Ce Este De Facut Pentru A Renunta La Fumat Fara Gadgeturi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Propun ca un moderator sa sterga poturile care nu se refera la titlul thredului.

bGy - daca aveam 20 de ani ca tine nu comentam nimic aici ,ci doar priveam.
    Vasile 78 are dreptate, iar restul va sfatuiesc sa cititi macar cartea.

Eu nu vand carti , ci va pot ajuta cu varianta audio care pe mine m-a ajutat. si o fac gratis.Allen Carr a murit pe 29 Noiembrie 2006, deci nu se mai imbogateste din vanzarea cartii

De fapt progarea informatiei cartii lui Allen C. a fost chiar visul lui de autor.El nu a dorit sa se imbogateasca din carte , ci a sfatuit cumparatorii initiali sa o faca cadou mai departe.
    Last edited by cosmindan; 11 January 2012, 00:30.
    real power..... diesel power by

Comment

Domnul Cosmin, te rog da-mi si mie mp3`ul sau linkul , pentru ca nu am avut rabdare/timp pentru a citi cartea..sau poti da pe mess , id tudor906
      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

de ce te ataci atat cand iti dau raspunsurile scurt si la obiect ?

Nu stiam ca asemenea topicuri au o varsta minima pentru a putea posta , atata timp cat nu sunt offtopic si sustin ca vointa este cea mai mare arma care o putem avea nu am de ce sa nu postez

Crezi ca intereseaza pe cineva care doreste sa se lase de fumat ca ala nu vrea sa se imbogateasca de pe urma cartii si anul in care a murit ? se poate imbogatii si familia , nu el ca el e raposatu`

Ti-am zis ca la varsta ta ar trebui sa gandesti de 2 ori inainte sa scri un lucru
        sigpic

Comment

Salut.
          Eu m-am lasat de tigari acum 5 ani jumatate.
          Si inainte fumam cca.2 pachete de tigari pe zi.Deci eram un fumator inrait.Pana intr-o zi[10 iunie 2006...cea mai frumoasa zi din viata mea,parca am renascut a doua oara] cand nu am mai pus tigara in gura.
          Deci,clar este nevoie de VOINTA/AMBITIE
          Dupa ce m-am lasat de tigari m-am ingrasat cu cateva kg bune
          Numai bine.
          ps:decat sa fumati mai bine va ganditi de doua ori la cei dragi voua
          Last edited by Augustin-Yng; 11 January 2012, 00:47.
          Un Logan----YNG-----
          Numai bine.

Comment

Inca un plus pentru vointa , multa sanatate Augustin si felicitari ca te-ai lasat
            sigpic

Comment

Originally posted by bGy View Post
              de ce te ataci atat cand iti dau raspunsurile scurt si la obiect ?

Nu stiam ca asemenea topicuri au o varsta minima pentru a putea posta , atata timp cat nu sunt offtopic si sustin ca vointa este cea mai mare arma care o putem avea nu am de ce sa nu postez

Crezi ca intereseaza pe cineva care doreste sa se lase de fumat ca ala nu vrea sa se imbogateasca de pe urma cartii si anul in care a murit ? se poate imbogatii si familia , nu el ca el e raposatu`

Ti-am zis ca la varsta ta ar trebui sa gandesti de 2 ori inainte sa scri un lucru
              Nu ti-am cerut parerea referitoare la costurile tale cu electronica.

Eu am 33 de ani si fumez de la 22 de ani iar tu esti copilas la capitolul viata, famile, sotie, copii etc, ...si chiar la fumat.

Raspunsurile tale ma lasa ''rece'' atata timp cat nu te-am intrebat nimic si atata timp cat nu ti-a cerut nimeni parerea cu fumatul tau alternativ.

Nu am intrebat nicaieri ce fumezi , ca sa incepi tu povestea cu tigarea, miliamperii, chimia si costurile tale lunare.

Pentru tine este deschis un thread deschis de colegul nostru cos_mi_ni ,deci poti sa tastezi acolo, deoarece acolo se discuta solutiile tale alertnative.

Aici se dicuta cu totul altceva, asta in cazul in care intelegi sensul cuvintelor scrise in titlu si postul numarul 1.

Daca eu dau gratis cartea....cu ce se imbogateste familia raposatului?

Te rog sa revii tot cu rasunsuri scurte si la obiect , dupa care posteaza aici cand o sa te lasi de fumat sau macar cand ai intentia.
              Last edited by cosmindan; 11 January 2012, 01:03.

Comment

Salut.
                Sanatate va doresc tuturor si.............. lasati-le si iar lasati-le.
                Numai bine
                Un Logan----YNG-----
                Numai bine.

Comment

Originally posted by cosmindan View Post
                  Nu ti-am cerut parerea referitoare la costurile tale cu electronica.

Eu am 33 de ani si fumez de la 22 de ani iar tu esti copilas la capitolul viata, famile, sotie, copii etc, ...si chiar la fumat.

Raspunsurile tale ma lasa ''rece'' atata timp cat nu te-am intrebat nimic si atata timp cat nu ti-a cerut nimeni parerea cu fumatul tau alternativ.

Nu am intrebat nicaieri ce fumezi , ca sa incepi tu povestea cu tigarea, miliamperii, chimia si costurile tale lunare.

Pentru tine este deschis un thread de userul cos_mi_ni deci poti sa tastezi acolo, deoarece acolo se discuta solutiile aletnative.

Aici se dicuta cu totul altceva, asta in cazul in care intelegi sensul cuvintelor scrise in titlu si postul 1.

Raspunsul meu la subiect a fost VOINTA nu o carte de de tot RAHATUL !
                  Nu te-am intrebat nici eu de cati ani fumezi tu.
                  Nu te-am intrebat ce experienta ai tu cu viata.

Se scrie alternative nu "aletnative" , mai citeste o carte, de data asta una de cultura generala

ON TOPIC: Vointa este cea mai mare arma

Te rog fara offtopic, gata potolestete
                  sigpic

Comment

Originally posted by bGy View Post
                    Inca un plus pentru vointa , multa sanatate Augustin si felicitari ca te-ai lasat

Voteaza pentru VOINTA sefu .....nu acolo unde ai votat tu. Ai votat la ''nu vreau sa ma las de fumat'', deci posteaza la cealalta taraba.

Aici trebuie sa fim la subiect.

Ai intels sau trebuie sa-ti desenez?

Din cauza vitezei mai gresesc....scuze ''profesore''.

Cu varsta vroiam sa-ti spun ca mai ai de trait 13 ani ca sa ajungi ca mine acum in prezent.
                    Last edited by cosmindan; 11 January 2012, 01:05.

Comment

Lasi te rog offtopicul ?

Am spus inca un plus pentru VOINTA pentru ca de asta AI NEVOIE pentru a te lasa de fumat.

EU nu am de gand sa ma las, dar poate cand o sa ma las nu voi apela a 2a oara la o carte de rahat, ci prin vointa ma voi lasa
                      sigpic

Comment

Garantez ca acum ti-ai aprins o tigare si dai reincarcare la acesta pagina ca sa vezi ce iti transmit.
                        Iti urez multa sanatate si vointa, voita nu ca sa te pacalesti ca nu mai fumezi de maine, ci vointa ca sa reusesti sa citesti o carte cap - coada, deoarece sfarsitul acestei carti iti va apasa butonul ''magic''.

Comment

lasa-ma cu cartea ta, nu, nu mi-am aprins tigara pentru ca tigara mea nu se aprinde

Intre timp deschisesem si un topic pe forum si eram cu ochii pe el, poate chiar ai vrea sa ma ajuti si arunci un ochi aici ... ca vad ca esti din buc http://www.loganclub.ro/forum/logan_...8.html?t=39418
                          sigpic

Comment

am fumat de la 12 ani pana la 25 . in ultimii ani bagam 2 pachete la zii si fumam orice, fum sa fie la plamani . am inceput cu bt regal cine stie pe tigareta era castelu imprimat ca la tigarile kent de odinioara asta era prin "88 se gaseau pe platou la dacia in buzau de cumparat de la bisnitari sau da la gagicile cu seminte . dupa revolutie au inceput sa vina marcile de afara si am fumat din toate atat cat am putut . prin 2000 cand a venit primul copil aveam 600.000 salariu lunar erau suficienti pentru mine tigarile pe aproape 2 saptamani restul compesam din salariul sotiei si bani de la parinti . prin primavara lui 2001 dupa ultima cafea + coniac + cateva tigari la bar am spus in gluma ca de maine nu mai fumez asta este ultima tigara si prietenii au spus ca nu am tupeu sa le las si am avut.
                            a fost greu in prima zi , in a doua a fost : daca am stat o zi nefumat o stau si pe adoua , si tot asa zi dupa zi au trecut 11 ani de cand nu mai fumez . sunt o persoana respectabila daca vine cineva la noi si fumeaza este ok se aeriseste dupa aia am doua pechete de tigari in bar pentru invitatii care raman pe tusa .
                            sincer acum decat sa dau 12-15 ron pe un pachet de tigari mai bine iau la copii 5 prajituri si placerea mea da ai privii cum se bucura pentru placerea lor pentru mancat prajiturile este garantat mai mare dacat daca era sa fumez o tigara dupa masa sau dimineata pe nepi_at la cafea .
                            va pun o intrebare fumatorilor : se termina pachetu de tigari fine , cu filtru , de firma si totusi vrei sa fumezi dar vecinu nu are decat carpati fara filtru de sf. gheorghe si va intinde o tigara luati acea tigara ori va cumparati tigarile preferate mai tarziu , pentru ca un fumator adevarat nu se uita la ce fumeaza cand ramane fara tigari el trebuie sa fumeze fara sa tuseasca la primul fum .

Comment

Interesanta povestea ta, si chiar ai folosit vointa.

La mine a fost foarte ciudat , deoarece eu am acultat cartea si doar asa am simtit elibearea de tutun.
                              Recunosc ca nu am avut vointa pana sa ascult audiobook ul si ma pacaleam singur ca azi va fi ultima zi in care mai fumez.
                              Last edited by cosmindan; 11 January 2012, 22:55.

Comment

Si eu am citit cartea lui Allan si m-a ajutat sa ma las de tigari...o saptamana.M-am apucat pentru ca asa am vrut eu.Dupa ce am terminat de citit cartea si am tras ultimul fum s-a aprins acel "buton" magic.

Comment

Working...
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google