If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salutare,
Am gasit pe internet cateva poze cu un nou body kit pt Dacia Logan si m-am gandit sa il impartasesc cu voi . Daca doreste careva sa puna in aplicare .
Mie unu body kitul mi se pare reusit
Astept pareri
Eu apreciez mai mult ceva custom,toti copiem intr-un fel sau altul,dar sunt chestii care nu se leaga!
-bara fata
-pragurile cu bara fata
-spatele are capota clean si bara stock
Per total mie-mi place. Nu indeajuns de mult dar fata de ce kituri sunt pe la noi...DAR, acesta nu este un bodykit : este doar o bara fata modificata, niste praguri care n-au legatura cu bara fata si bara spate care este stock ( dupa cum zicea colegu' Matheo mai sus). Jantele intradevar sunt de mare frumusete. Dar, trebuie sa tinem cont de faptul ca proprietarul are/lucreaza la un magazin de jante si le schimba ca pe niste sosete . Un semn de intrebare il am asupra jantelor cu privire la faptul daca sunt sau nu originale. Din cate stiu, prietenul lui cu MCV-ul Stance, avea jante fake.
PS. jantele BBS RS2 din prima si a doua poza sunt pe 18 inch .
ps1. Imi place ideea de folie pe parbriz cu toate ca nu stiu daca seara mai vede ceva prin ea....
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Tipul asta e din Turcia si il puteti gasi pe Facebook : Monaliza Turk.
Eu am vorbit cu el, prin google translate, am inteles cate ceva, nu stiu sigur daca are magazin de jante. Google mi-a tradus ca are magazin de haine de copii. O sa-l mai intreb odata sa vad, dar tind sa cred ca are ceva legatura cu jantele, ca are poze cu mai multe multe masini, si cu Ford Connect si are jante beton pe el.
Cat despre BBS RS-urile astea, sunt dementiale. De astea zic eu sa pui Jocker pe a ta
ma gandeam io cat dureaza pana ajunge pe forum la dezbateri..i-am dat share pe facebook si a inceput discutia cu eusebiu..acum ceva timp..
intradevar nu este un kit..esta bara fata de cupra si cam atat..ce mi-e atras cel mai mult atentia sunt oglinzile pe care le-am gasit pe un site din turcia jvs racing sau ceva de genul..alea imi plac maxim..
sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment