Ia uitati, ce fac eu!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da, nici nu stiam.
    Eu trebuie sa fac niste Dosare de Asigurare a Calitatii si ma chinuie o lene...
    Totusi sunt la munca si trebuie sa le fac...

Comment

• Pentru ISO ?

on-topic : Astept sa ma sune prietena ca tocmai mi-a dat mesaj "mai ai treaba ? Pot sa sun ? " Indiferent ce raspuns ii dau ma suna asa ca nu ii mai dau nici un mesaj.
      nu ascult nimic desi sunt cu castile pe cap, visez la multi bani si scriu pe forum. De asemenea ma gandesc ce tampenii sa mai fac. Avand card wi-fi la computer ma gandesc sa opresc wi-fi-ul in casa si sa ascult cum sare lumea " BAI NU MERGE NETU"
      Logan Prestige 1.6 16v 105cp stock - 23000km
      Honda 2.0 Accord Executive M/T - 21000KM

Comment

• Încerc să-mi dau seama ce lipseşte de la maşină (Dacia 1310 din '89 ), pe care am gasit-o "spartă"... politiştii cică au luat amprente... Pagube: (deocamdată, doar) roata de rezervă... Mod de operare: forţarea încuietorii de la portbagaj. (aşa cică au notat agenţii)
        :inlove:

Comment

• Ma uit si ma mir cum s-au umplut atatea pagini cu aberatiile personale a fiecaruia si eu nu am stiut pana acum.
          In acelasi timp mai stau si pe scaun, ma uit si la tv si ma gandesc unde mi-am pus tigarile! Hmm tocmai mi-am dat seama ca sunt un mic Napoleon... Bun acest topic, te ajuta sa realizezi cate lucruri faci intr-un moment dat.
          sigpic

Comment

• Acu' ma uitam uimit ce frumos ninge afara,si ma pregatesc de cina

Comment

• Azi am avut o zi foarte "grea". Am stat toata ziua sa ma uit cum ninge, m-am plimbat prin oras cu Loganelu' care a primit 3 bulgari in parbriz si de la 5 si pana acum am tot citit forumu'. Cred ca merg sa fac o baie fierbinte si sa trag un pui de somn in cada, cum fac eu tot timpul. Mai intru sa va zic cat de bine am dormit.
              sigpic
              Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Stau si bag pastile in mine ca ma doare capu...asa imi trebuie daca imi fac parul cu gel iarna
                sigpic
                !

Comment

• Mihai, iarna folosesti caciula, nu gelul, asa ca lasa frizura ca sanatatea-i mai importanta.
                  sigpic

Comment

• stau la servici si citesc forumul ...si vad ce scrie fiecare.
                    acum sa va zic ceva

La intrebarea : "Ai facut sex vreodata cu un coleg de servici?" exista un raspuns sincer:
                    "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct. El ma f***** la cap si pe mine ma durea in cur!"
                    Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

Comment

• citesc ce scrie lumea pe forum,ascult muzica, stau pe mess," traiesc, respir, gandesc" ( l-am citit pe garcea ) ) injur frigul, injur scoala si astept sa plec la bunici )
                      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• De 30 minute m-am intors de la cumparaturi, m-am pus sa citesc forumul, mananc niste Lays Cheese si beau un sirop natural de mure. Maine merg la o inmormantare la ora 2 si sper sa nu stau mult ca o sa ma transform in cub de gheata si mai am de pregatit ceva pentru un proiect.
                        sigpic

Comment

• In loc sa ma dusez si sa ma culc,stau si citesc prostiile de pe net,ba mai si contribui si eu cu cate una...

Comment

• Am mancat ,am baut ,se intampla ceva firesc cu o anumita parte a corpului, (din punct de vedere ''fiziologic normal") nu pot adormii,striga cineva din mine .Ce sa fac?sa-ma duc,sa nu ma duc? Astept un raspuns prompt.

Comment

• Pai iti recomand sa folosesti cel mai apropiat flacon. Mie cat mi-ar fi de lene m-as duce, ca totusi nu e bine sa ti, ca ori te imbolnavesti, ori te duci la pescuitin pat dimineata.
                              sigpic

Comment

• Ma plictisesc de moarte...si mai si baui
                                Cred ca o sa ma bag la un joc cu masini sa conduc...
                                sigpic
                                !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google