Ha Ha Ha... m-au distrat personajul cu Hyundai Accord și comentariul de mai jos. Se putea face un serial de comedie la TV.
Măcar se poate spune că nu au abuzat de sulfiți. La 10 mg sunt la limita de vin "bio" care ar conține doar dioxidul de sulf degajat natural, nimic adăugat. Și altceva dacă este de remarcat la articol este că este făcut cu nasul pe sus. Vinul din prima categorie, dat de băbuță celui cu Honda Accord cred că era chiar consumabil. Sigur, mult sub pretențiile enologilor și ale cititorilor revistei Vinul.
Dacă și Crama Murfatlar vinde în mall-uri (pe unde își are deschise magazinele) vinuri la 5 lei/l, atunci și acestea sunt bombe?
F bun articol, un vin d-asta am avut intr-o seara de rev (de la un vecin, din pivnita proprie, dupa spusele lui, bineinteles vinul cel mai curat, fara e-uri, fara dureri a doua zi....bla, bla,...) Am inceput sticla (una!) pe la 10.30, n-am apucat numaratoarea de la ora 12, am parasit planeta pe la aprox. 11.30, am revenit pe 3 ian. lovit de un jumbojet drept in fata. Nu mai tin minte nimic. Nevasta-mea mi-a spus ca m-am ridicat de cateva ori din pat sa ma duc la toaleta, ca aratam f ciudat si ca ma urmarea sa vada daca finalul drumului meu era toaleta....atunci am inteles de ce vecinu mi-a zis ca a doua zi nu ma va durea capul...pentru ca m-am trezit a treia zi....
Dacă și Crama Murfatlar vinde în mall-uri (pe unde își are deschise magazinele) vinuri la 5 lei/l, atunci și acestea sunt bombe?
Comment