Atentie mare pentru cei care folosesc ruta brasov - predeal, politia rutiera brasov a inceput sa se joace cu noi. La coborarea predealului spre brasov polististi nosti dragi sau apucat sa ne pacaleasca, uitati ce am patit eu. La coborarea predealului spre timisul de sus venind in graba spre brasov vad un sir de vreo 3-4 masini si in fruntea lor un logan rosu cu multe actibilde pe el paravanturi..Parea un logan de familie, si cum la coborare e o singura banda cam peste tot, si linie continua mai mereu, baiatu nostu cu loganul rosu ...(nr nu lam vazut ca era la doua masini in fata mea)..Mai mult de 40 nui dadea chiar si in locuri in care mergeai linistit cu 80 ..Pe vreo doi participanti la trafic ia lasat rabdarea si lau depasit pe linie continua..La ultima cotitura spre timisul de jos la curba numita cotul domnului era in asteptare un echipaj de politie.Si toti care indrazneau sa depaseaca loganul rosu era oprit de echipajul de politie..Si ii era retinut carnetu....Problema e ca am fost oprit si eu si pus martor la una din cazuri...Asa ca grija mare cand depasiti si unde..Nenea politaiul poate fi oriunde..
Atentie Politia Rutiera Brasov Se Joaca Cu Noi
Collapse
X
-
Asta se poate contesta foarte usor ca nu au dovezi, si mai mult, nu e inscriptionata masina respectiva.
Comment
-
Hmm...Faza asta este de cel putin 2 ani.Drumul ala il fac de 2 ani cel putin odata pe saptamana si cateodata si de 2 ori.Asa ca atentie mare.Saptamana trecuta erau pe carosabil intr-o curba si stateau la panda...Imediat cum incepi sa cobori dinspre Predeal este o portiune cu linie discontinua apoi urmeaza o portiune cu linie dubla continua dar ai vizibilitate si poti sa depasesti si acolo...Deci atentie!!!Mai este o portiune inainte de Predeal..Si acolo mare atentie la depasiri!!!
Comment
-
Sa-mi zic si eu parerea....Ca eu fac zilnic ruta brasov predeal,mai putin sambata si duminica.Acolo unde spui tu la cotul donului in curba aia mare,nu are nici o treaba loganul rosu care mergea incet.Problema e ca vad exact prin padure cine depaseste si il opreste,si mai opreste unul ca martor,cum ai fost tu.Si mai sus acolo,aproape de predeal,vede foarte bine cine depaseste si tot la fel il opreste si mai opreste unu.Dar foarte bine fac,cred....Asa se intampla accidenteleLogan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete
Comment
-
Pana la urma, conteaza? Important e ca ai gresit cand ai depasit pe continua(vorbesc la modul general). Daca era un camion in locul lui nu-i tot aia? Adica ai gresit, ti-a luat permisu. Sunt de acord ca poate nu e cel mai ortodox sa faca asa dar intr-un fel trebuie sa mai tempereze soferii nerabdatori. Problema nu e ca politia face ce nu trebuie, pentru ca daca am avea "ceva mai multi" km de autostrada am ajunge mai repede unde dorim si n-am mai fi tentati "sa-i dam".
off: asta-iarna vazusem un domn la volanul unei masini furios foc pe politisti care il indrumasera pe cheia pentru ca pe dn1 se circula foarte greu(era duminica si zapada pe jos), "ca domne ma pun ei pe mine sa merg pe unde vor ei, eu merg pe unde vreau"; adica el in loc sa aprecieze ca politia vroia sa-i scurteze timpul intre bv si ploiesti cu vreo 2 ore, se certa cu eiIf everything seems under control, you`re just not going fast enough...
Comment
-
Originally posted by andrei View PostAsta se poate contesta foarte usor ca nu au dovezi, si mai mult, nu e inscriptionata masina respectiva.
dar unde mai vedeti voi radare...Etc filtre....Cu masini inscriptionate.... La mine in judet....Nu stiu daca am vazut de 2 ori intr-un an radar pe masina inscriptionata....
Naiba sa-i ia...Au Logane rosii, albastre, galbene....Te iau din mers....Etc....Ori....Care e legea?
Comment
-
Foarte bine fac domnii politisti. E linie continua, stai si asteapta pana poti depasi in siguranta nene, nu ai rabdare, atunci stai pe bara 30-90 zile. La noi toata lumea se plange ca politia nu isi face treaba, iar cand isi face treaba, sare lumea cu gura.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by andrei View PostAsta se poate contesta foarte usor ca nu au dovezi, si mai mult, nu e inscriptionata masina respectiva.
p.s. zicea la tv acu o luna ca pe tara exista doar 200 de radare ...si ca asteapta acuma sa le inlocuiasca cu unele noi si mult mai performante...Last edited by B 83 RMJ; 14 September 2008, 23:44.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Nu inteleg titlul si rostul acestui topic. Cum adia se joaca cu noi? Ei doar isi fac treaba, ca eu sunt nebun si depasesc pe linie continua de ce sa fiu suparat pe ei? Ca isi fac corect treaba? In cel mai rau caz sa fiu suparat pe mine si sa nu mai fac altadata . Aaa, ca sunt cazuri cand te opresc pe nedrept acolo unde chiar nu gresesti, asta e altceva.Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx
Comment
-
Da isi fac treaba,dar asa e in Romania..N`ai ce sa le faci..Eu stau la panda..Era o emisiune la tv mai demult in care a prezentat 'problema' asta..Dar sa isi faca treaba." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
(..Asa ca grija mare cand depasiti si unde..Nenea politaiul poate fi oriunde..[/QUOTE]
Foarte bine , bravo , bine gandesti . Tu in loc sa descurajezi astfel de practici le incurajezi . Mai este ceva de adaugat la vorbele tale ? Nu cred . Bine le zici altora , BurnRuber , dar ai " TU " grija unde depasesti ca alta data s-ar putea sa nu mai fii doar martor .B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Hai sa fim seriosi....Nu stiu cati dintre voi ati fi facut acea depasire....Chiar si cei care ma critica... Pun pariu ca 80% din voi....Traseul era asa:linie dreapta cel putin un km, o singura banda, nimeni venind in fata pe tot traseul, cel din fata ta merge cu 40 si mai si franeaza. Deci dupa ce ca mergi cu 40 pe un drum care se poate merge cu cel putin 80..Si il vezi ca si franeaza....E foarte disperant...Eu cred ca e o nesimitire rara..Asta doar sa te provoace sal depasesti..Deci trageti voi concluziile..Attached Files
Comment
Comment