If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
lasa rapidul ca a avut meciuri numai cu avantul prabusirea, flacara de apa, bomba doclin, minerul poplaca, industria textila tanti leana, etc...
Dintre toate astea care e echipa ta?! Rapidul e Rapid si atat, restul chiar nu conteaza crede-ma!......
_______________________ "Nu ne vreti, nu ne aveti!"
ai vrut sa faci o gluma, dar daca citeai posturile mele de pe topicul asta, vedeai ca nu sunt pasionat de fotbal. cel putin nu de asta din asa zis-ul campionat al romaniei.
dar daca tot ai intrebat care e echipa mea, pot sa-ti zic ca fosta echipa "de suflet" a fost cea a orasului unde-am crescut, metalul bocsa. a avut tribuna acoperita, baza sportiva, tabela electronica si instalatie de sonorizare in 1985. rapidul cand le-a avut? aud...!? intr-o vreme mai urmaream meciurile lui fcm resita. sau poli timisoara inainte de botezul lui rocar bucuresti in poli timisoara. pt astia de-acuma n-am nici o simpatie, doar galeria pot sa zic ca merita sa fie adusa in discutie.
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
ai vrut sa faci o gluma, dar daca citeai posturile mele de pe topicul asta, vedeai ca nu sunt pasionat de fotbal. cel putin nu de asta din asa zis-ul campionat al romaniei.
dar daca tot ai intrebat care e echipa mea, pot sa-ti zic ca fosta echipa "de suflet" a fost cea a orasului unde-am crescut, metalul bocsa. a avut tribuna acoperita, baza sportiva, tabela electronica si instalatie de sonorizare in 1985. rapidul cand le-a avut? aud...!? intr-o vreme mai urmaream meciurile lui fcm resita. sau poli timisoara inainte de botezul lui rocar bucuresti in poli timisoara. pt astia de-acuma n-am nici o simpatie, doar galeria pot sa zic ca merita sa fie adusa in discutie.
Daca m-ai inteles inseamna ca ai simtul umorului, in rest nici o rautate din partea mea. Am si eu 33 de ani si crede-ma ca stiu care e diferenta dintre fotbalul de azi si cel de ier
.;)
In 85 Giulestiul nu avea nocturna dar Rapidul era prima si singura
echipa din Romania cu suporteri "Ultras". Sunt multe de spus, mai bine o lasam asa!
chiar, de ce? ca echipa de azi nu are nimic cu "poli" cea adevarata. nu poti nici macar cu bani sa cumperi istorie. oricat s-ar caca pe ei "polistii", actuala echipa a timisoareai nu e "poli" aia pt care venea lumea la stadion acum 20 de ani. e rocar bucuresti, naturalizata in timisoara. asa ca lasa iubirea de-o viata pt poli, pt cei care cred ca o echipa se poate sa-si vanda numele dar sa-si pastreze palmaresul sau orice combinatii de nume, culori si palmares.
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Dinamo Bucuresti....de ce?simplu!Cei mai patimasi suporteri din tara,cele mai frumoase meciuri,cele mai frumoase coregrafii,idei sunt in PCH (Peluza Catalin Haldan pentru nestiutori)...mult mai importanta CALITATEA decat cantitatea.
adevarul ca dinamo are intr-adevar un stil de joc frumos, de pe vremea lui lucescu...toti 10 la poarta adversa, cand sa suteze, stop!. bah, nu mai bine dam noi o pasa inapoi? ba da. na hai...de se mira si adversarii ce fotbal joaca dinamo. tactica la deruta dar uneori da rezultate. apropo, de cati ani va antrenati pt liga campionilor? cati ani sa mai lasam dinamo sa se antreneze?
pch, sper ca intelegi ca postul e un pamflet si trebuie tratat ca atare...
seba nici nu trebuia sa precizezi treaba cu pamfletul..pe alocuri consider chiar ca baietii aia care joaca la dinamo sunt niste pamfletari....in momentul de fata sunt foarte dezamagit de tot ce inseamna acest club,ma refer stric la F.C....conducerea este de ca**t,multi si pute,plus ca fiecare cu interesul lui,cu jucatori care cred ca sunt vedete si isi permit sa isi bata joc de club,suporteri si mai ales de ei.Sincer imi e dor de Dinamo,lumea nu mai vine la stadion(?ala e stadion?)echipa e dezbinata,e HAOS si nu doar la dinamo.Pot spune ca CFR Cluj mi-a placut in anul in care au luat titlul si modul in care au abordat meciurile din liga,dar am un gust amar cand ma gandesc la modul in care a fost gonit Andone.La mai toate cluburile,patronii sunt extrem de slabi ca manageri si fac multe greseli,cred ca din cauza intereselor...unirea urziceni vad ca are liniste din partea conducerii.Pacat ca maimutoiul ala de MIMI stoica e maimutoi iar Dan Petrescu are un comportament demn de secolul 14!Nu ii contesc valoarea dar uneori conteaza si altceva.
vezi de ce am renuntat de activa ani sa ma mai uit la fotbal? cele mai bune exemple sunt cazurile cluj, dinamo, steaua, poli, craiova, bistrita, chiar si urziceni uneori, cum ai zis si tu...
asa este din pacate...specific romanesc,in loc sa faca naibii ceva sa ne atraga ei mai rau ne resping.in nici o tara normala,cu idei de dezvoltare nu fac altceva decat sa te atraga iar la noi invers nu mai stiu ce sa zic,decat FORZZA MILAN
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment