ma documentez ptr. locurile de cazare,un lucru ii cert ,hotel avem dar cate stele mai are ,habar n-am ,dar ma informez cu toate datele ,inclusiv locurile de campare si va anunt din timp,problema ii alta ,drumul judetean 106,ce leaga Sibiul de Agnita a intrat in reparatie capitala (nu stiu in ce faza va ajunge pana in vara),iar dupa ultimile stiri locale ,se apuca de rupt si soseaua care trece prin centrul ,centrului ,va tin la curent cu ultimile inf ........
Intalnire Nationala Nr. 5 SIBIU 24-25 Iulie
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Luati in considerare ca eu am votat in numele majoritatii (cei care vin frecvent la intalniri si am apucat sa discut)de la LCP
LC PITESTI - vrea la AgnitaNimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Mai propune cineva Agnita?LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
salutare oameni, ieri am vorbit cu organizatorul intalnirii internationale de la alesheim si mi-a confirmat dorinta de a veni in vara la nationala, singura problema e ca ei pana la sfarsitul lui ianuarie fac planificarile concediilor si avea nevoie de o data de desfasurare a evenimentului pentru membri din germania care vor sa fie prezenti la noi la nationala.
Pe viitor ar fi o idee de luat in seama sa facem programul intalnirilor de la inceputul anului poate sunt persoane care asa ar reusi sa participe tinind cont ca si la noi sunt oameni care au concediile planificate din ianuarie.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
Vasile, problema e ca, in functie de ei si de-ai nostri se va desemna data intalnirii!
Sa le comunici ( de altfel vom discuta la intalnirea noastra) ca, undeva in luna iunie sau iului va fi intalnirea!
Comment
-
Apoi la sibiu a fost si agnita nu ii asa departe de sibiu pana la urma ramane agnita se pare. Majoritatea care au fost interesati de locatie au votat, iar majoritatea care vor dori sa vina se vor conforma.
Urmatorul punct de vedere ar fi perioada asa ca asteptam propuneri si dupaia facem un poll. ! Asteptam propuneri pentru perioada !!!!LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Mah..Agnita e o locatie inedita pentru multi dintre noi!
Va fi amuzant!!
Comment
Comment