Ramane de vazut....Totusi,se-ntampla ceva ciudat...
Intalnire Regionala La Targoviste....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
nu stiu dc v-ati suparat!nu am facut decat sa pun punctul pe "i"!vad ca daca spun ceva ce nu convine unora si, se pare ca am avut dreptate,gata ofensez.sa imi psuna si mie cineva ce jigniri,ofense am adus?ori este forum public pt toti pasionatii si posesorii de logan ori este unul privat intre cativa tovarasi sa-si povesteasca ce au mai facut?speram sa intelegeti ce am vrut sa zic!eh asta e...nu vreau sa fiu popular ci doar "incepator"!scuzee de off....oricum daca se m ai tine si pot sa vin o fac din inima!sper ca nu am suparat pe nimeni."CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk
Comment
-
)....scuze daca s-a inteles ca as fi zis ca din cauza mea a picat totul...sunt prea mic intr-o lume asa mare;)...chiar imi pare sincer rau pt ca nu se mai tine...eu m-am referit la faptu ca se vedea clar ca niciunuia nu prea ii ardea sau nu putea de intalniri.inca o data scuze daca am deranjat pe cineva.D-FENS nu trebuie sa te simti jignit in vreun fel.aia a fost parerea mea si am zis-o si daca se va mai intampla sa am o parere o voi spune si cui nu-i convin sa nu le bage in seama sau sa nu ma mai lase sa postez.atata timp cat nu folosesc cuvinte jignitoare sau insinuez asa ceva nush de ce trebuie sa mi se de-a "avertismente" sau mai stiu eu ce.si stai linistit(D-FENS),mereu am grija ce vb;)."CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk
Comment
Comment