up. jante aliaj sinaia = janta tabla + 150 euro
Zona Comerciala Brasov - Bazar - Servicii - Talcioc - Donatii
Collapse
X
-
Originally posted by RobertDH View PostVand suspensie reglabila pe inaltime V-maxx pentru Renault Clio 2 1.2, 1.4 , Clio Symbol, Logan,....
Email: pw.robert@yahoo.com
Telefon: 0740505730
UP UP 1090 leisigpic
Comment
-
Vand BMW 525, an fabricatie 2005, motor 2500 cmc, 177 CP, cutie automata, pachet M, climatronic, piele maro, trapa electrica, adusa in tara in 2008, primul proprietar in Romania. Pret: 13700 Euro. Accept variante sau preluare leasingsigpic
Broker de asigurari DESTINE
Comment
-
Doua Macarale manuale Dacia Logan Geamuri fata stare de functionare foarte buna,complete!-80 de lei
LNB-URI TWIN NOI ptr antene de satelit cu noise freqvence 0.2-50 LEI/BUCATA
Receiver OPTIBOX EXTRA HDMI DUAL USB Perfect Functional-100 Lei Negociabil
Sistem Audio 5.1 GENIUS folosit doar 2 luni-100 de lei
Produsele sunt intr-o stare de functionare fffoarte buna si stare estetica fff buna,unele chiar noi,ptr detalii ma gasiti la adresa de e-mail gasca_andrei@yahoo.com sau cel mai sigur la numarul de tel 0733 178 719
675536927331103544009472-94454-700_700.jpg
lnb-twin-daxis-focsani.jpg
vand-2-geamuri-manuale-macarale-logan-manuale-pret-negociabil-marius-pitesti-pitesti.jpg
genius-5-1-speaker-system.jpgLogan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
Vand 4 jante de tabla opel corsa c, 13'' , 4x100, + capace opel corsa originale, toate la simbolica suma de 150 ron ! Jantele necesita minim de plumb, sunt in stare ok.
sunt inca gumele mele de iarna pe ele. se pot vedea, livrare personala in brasov.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Originally posted by cosmin_uau View Postce dimensiuni au anvelopele si in ce stare sunt!
daca la anuntul meu te referi, anvelopele nu sunt de vanzare, (pun aliaje si pe gumele de iarna, si nu am ce sa fac cu tablele.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Originally posted by mumus View PostVand 4 jante de tabla opel corsa c, 13'' , 4x100, + capace opel corsa originale, toate la simbolica suma de 150 ron ! Jantele necesita minim de plumb, sunt in stare ok.
sunt inca gumele mele de iarna pe ele. se pot vedea, livrare personala in brasov.
Comment
Comment