Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vad ca au fost doar berlinari pe acolo. ) Cred ca e un bun moment ca si noi, astia cu MCV-uri, sa facem o intalnire la fel ca a voastra!

Comment

• Nu e o intanlire special pentru berline!!E o intanlire a LOGANISTILOR!!!Orice logan e bine venit si nu numai!Ex. am avut 2 frantuzoaice de la mama lor la intanlire!
      @tezeu prin ce zona stai?ca trebuie sa fie cineva care pleaca din zona ta!
      Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!

Comment

• Frantuzoaicele au fost doar in vizita.

Comment

• Cand o sa am timp o sa vin cu o americanca...ca se pare ca n-am sanse s-o vand!Deh...lumea vrea numai pomeni!
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• AAAA ...pai daca e vorba asa vin si eu cu nemtoaica.Pai ce facem!?
            Da tre sa fac cheta prin familie pentru benzina
            EX : + =

Comment

• Ma gandeam un alt loc ar fi bun deasupra la pasajul marasesti, e o ditamai parcarea, si de acum ar trebui totusi sa facem ori mai pe seara ori mai de dimineata pentru ca incep caldurile si n-o sa fie placut. astept si niste idei cu locuri de la voi..

Comment

• Nu stiu unde, dar sa fie linga o terasa.

Comment

• Suna bine la Marasesti
                  Votez pentru dimineata

Voi fi acolo!Plec acum...
                  EX : + =

Comment

• Pai ori la marasesti ori la Miorita tot spatiu deschis este si cred ca o sa facem insolatie. Mai ales la chelia mea nu este prea bun soarele.

Comment

• Avand in vedere ca eu stau pe langa Hotel Sofitel....Miorita era de minune pt. Mine dar nu sunt egoist!

Rog un moderator sa faca "lipeala" cu postul de mai sus ca mi-au expirat cele 10 min.!

Acolo langa Miorita exista "Taverna Sarbului"...Nu e o carciuma ieftina dar nici nu te obliga cineva sa cumperi toata bucataria!
                      Last edited by 555SSS; 21 May 2008, 19:58.
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Darksid3 are dreptate cu taverna sarbului...Cred ca ar fi bine sa ne vedem tot la fantana!

Comment

• Legat de intalnirea de sambata asta nu ma bag.Dar,eu zic ca ar trebuii sa ne alegem o zii din saptamana pe seara (ora 21)tot vine vara si nu o sa rezistam pe timpul zilei ....Polivalenta dc .nu este luata in calcul???
                          sigpic

Comment

• Pana la urma tot la polivalenta ajungem. E locul perfect. E umbra, terasa langa, liniste... si am putea sa o facem tot la ora 16. Eu nu vreau sa ma trezesc dimineata in ziua mea libera, iar seara...toata lumea se pregateste sa iasa in oras, alte alea.
                            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Bun atunci...Polivalenta sambata la 16 ? Ce ziceti colegii ?

Comment

• Polivalenta sa fie, sambata la 16
                                http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google