prima masina e a unuia caruia nu-i plac manelele decat la betie prietenii stiu de ce.....
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
incepem prezentarea colectiei de loganeturi cu ..un ..LANCER ..sa ne traiasca nenea jokeru ,frumoase pozele....baftasigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
-
lolza! se pare ca au fost cam multi curiosi pe acilea. Nu ati avut prea mare rabdare ptr a vedea pozele ) ati tinut dejtu pe "refresh" ? Multumesc pentru cuvintele frumoase! Am pastrat regula de 3 simpla : multe masini , multa activitate , multa distractie = multe poze .sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Foarte tari pozele, este cea mai reusita intalnire de pana acum. Acum vad ca foafa nu mai are pleoape, ce bine arata mai. Multumim Dr. Ing. Coord. Thejock3r pentru minunatele poze pe care le-a realizat, la mai mare!!
Comment
-
Intalnirea de sambata a fost dementiala si plina de surprize, prima, schimbarea locatiei putin mai aproape de sala Polivalenta, masinile au fost toate curate si aliniate, prezenta a fost foarte mare si lume noua,a doua surpriza mai nou Laurica fara frica a intrat in Clubul CBR-istilor cu frumoasa lui motocicleta, sezonul pt motor este incheiat si tot ce sa spun e sa te bucuri de ea cati mai multi km fara incidente, ce sa mai .... pozele spun totul multumita lui Thejok3r, ( datorita lui am prima poza pe motor ).Asteptam si pozele de la invitati speciali.Last edited by skandal; 29 November 2009, 03:20.sigpicBIKER INSIDE
Comment
Comment