...:::Logan Club Constanta La Cluj:::... 17-18-19septembrie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ...:::Logan Club Constanta La Cluj:::... 17-18-19septembrie

Un topic optimist zic eu...
    E timpul sa ne facem si noi aparitia pe la regionale/nationale.
    Pe anu asta v-am propus SIBIU , am fost doar eu cu Andy , mai erau 2-3 dornici dar nu au putut din cauza muncii.

Va propun sa mergem la CLUJ!!!
    Detalii Regionala CLUJ
    Regionala se va desfasura in perioada 17-18-19 septembrie.

Ideea e sa mergem sa vedem tara , deci scopul principal nu e doar regionala , jumate din placere e drumul pana acolo asa ca cei care sunteti dorncii de consumat benzina haideti la drum.

Incepem o lista timida cu cei care ar fi interesati :

1.sonykel
    2.beci
    3.laurr
    4.andrushk

se poate si cazare cu cortu , ne cuplam la masini etc... deci haideti la CLUJ.

Traseu pana la cluj o sa includa transfagarasanu sau cheia de brasov , niste trasee splendide din toate punctele de vedere , peisaj , dificultate etc.
    Cheia e asflatat e de nota 9.
    Transfagarasanul e si el asfaltat de 7-8 sa zicem mai mult denivelat dar nu intrece gropile , denivelarile de pe b-dul mamaia.

Cei din constanta care cititi topicul

Raspundeti macar , nu nu vreau sa vin , nu ma intereseaza , da poate o sa vin etc. macar un da sau nu sa stiu si eu care e situatia etc...

PS. eu am 2locuri in masina , plus mult spatiu de bagaje.. deci ma ofer ori sa ne combinam la benzina , ori sa va car bagajele in caz ca sunteti prea multi in alta masina.
    Eu sigur vin cu masina mea ptr ca vreau sa conduc , am chef de condus.
    Last edited by SoNyKeL; 1 August 2010, 15:33.

sigpic

Clar daca vin vin cu masina pt ca pe cheia/transfagarasan se merita ;) O sa dau un raspuns mult mai clar spre sfarsitul saptamanii cand sper sa ajung si eu acasa.
    If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

sa speram ca vom fi mai multi

sigpic

Comment

Eu as veni daca as mai gasi cativa ca sa punem la combustibil...cine vine cu mine...iese mai ieftin ca a mea consuma cu pipeta.

Comment

Trecetima si pe mine pe lista. In proportie de 80% merg.
          Doar ca vineri pe 17 trebuie sa fiu in Bucuresti pe la ora14:00 si voi pleca de acolo pe la ora16:00. O sa ma opresc la Fagaras peste noapte la niste prieteni si voi ajunge sambata in jurul orei 10:00.
          Last edited by jkl; 10 August 2010, 07:55.

Comment

Nu cred ca voi veni, am atatea treburi de rezolvat in perioada aia . Daca as fi venit automat fara masina nu plecam mai ales ca sunt niste zone cu serpentine mama mama . Ciao
            Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

la mine a invtervenit o problema de ordin ``medical`` si nu stiu in ce stadiu voi fi cu recuperarea in acea perioada...

dar asta nu inseamna ca daca eu nu vin , voi nu va puteti duce si reprezenta Logan Club Constanta...

sigpic

Comment

Si eu as merge.... si asa cum au zis si altii... daca merg ...merg cu ligheanu meu. Nu suport in dreapta pe transfagarasan.... nu mi se face rau... ma mananca palmele si talpile
                sigpic

Comment

Incet incet se aduna constantenii la plimbare. Cu cat mai multi cu atat mai bine. Pufi poate te faci bine pana atunci.

Comment

Yrman daca te manca palmile si talpile tranteste o si tu odata de pamant, sa vezi atunci senzatie ).
                    Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Si eu as merge,dar pot da un raspuns sigur in prima saptamana din septembrie.sper sa nu ie prea tarziu.Si da,si eu prefer sa merg cu masina mea pe transfagarasean,dar ramane de vazut.
                      MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

Nu numa transfagarasanu merita mersul cu masina personala Din experienta va spun ca pe ploiesti-valenii de munte-cheia-brasov avem ~60 km de serpentine fara radar, cu 2-3 localitati si cu trafic foarte lejer Asta pentru cine vrea o ruta alternativa pentru dus sau intors mult mai "distractiva" decat pe transfagarasan
                        If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

incercati si transalpina merita

Comment

Eu sunt hotarat sa merg,daca nu apar situatii neprevazute. La dus o iau pe transfagarasan iar la intors o sa incerc transalpina(sper sa nimeresc).sonykel sper sa te refaci pana atunci.
                            MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

sper si eu... fac tot posibilu sa fiu prezent

mai ales ca ma simt penibil eu fac propunerea si tocmai eu sa nu vin...

sigpic

Comment

Working...
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google