Da-mi repede nr de tel al lui ca pun o cotoharla sa-l sune si sa se intalneasca cu el.
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
imi pare rau .. ca nu pot veni astazi la intalnire dar am un botez ... acum la 3 a inceput chindia etc pana la urma daca e ceva eu cum termin aici daca e sa fie pe la 7 8 tot vin ... dar sa vad cum se termina botezu si etc ... si nici nu pot sa lipsesc bagamias .. pentru ca e var primar si etc si-a botezat copilu ..Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )
Comment
-
Originally posted by sonykelbaieti gata mi-am gasit melodia de suferinta... pana imi vine mcv-u o ascult dimineata la pranz si seara inainte si dupa masa
oricum, daca asculti melodia asta, nu apuci sa iti vezi golanul, o sa te interneze ai tai la balamuc sa scapi de depresieDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by DyZmor cum sa faci asa ceva sonykel PS : mi se pare mie sau forumul este cu 1 ora in urma ?Attached Files...de doi lei :p
Comment
-
Originally posted by moldoveanualecsam si eu o intrebare ?....am facut comanda de un Logan Laureate berlina cu motor de 1.5 dci ...si nu stiu cum sa ii fac rodajul ....http://img211.imageshack.us/img211/1...ostwantab7.gif
id mess liviu_stilist
Comment
Comment