If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Drumurile si Traficul Rutier Din Judetul Hunedoara
Drumurile si Traficul Rutier Din Judetul Hunedoara
Deoarece vine primavara şi nu numai, e bine sa stim toate gropile, blocajele, radarele, de pe drumurile judetului nostru si alte probleme din trafic !!!
Poate aceste informatii ne vor fi de ajutor
Diabolique aici vorbim de drumuri, ai beut ceva ???
La intrare in Deva si pana la penultimul semafor spre iesire, e pericol pe DN.....deci feriti-va sa parcurgeti distanta asta, risca-ti sa va spargeti cauciucul si janta, mare grija....mai bine prin oras la iesirea spre Service Dacia.....
Last edited by kenjiro_sanga; 6 March 2010, 09:59.
Reason: Automerged Doublepost
Nu stiu cum va mai fii drumul intre Santuhalm si Hunedoara dar ultima data cand am fost stiu ca i-am dat o blana la logan pe acolo dupaia sa aflu ca era limita de 50 la ora , oricum fain drum o facut fata de cum era inainte , in rest prin HD mi s-au parut drumurile un pic mai bune decat pe la noi pe la Sighiu, sa vedem ce face primaru nostru drag anu' asta ca e jale . Hai noroc !!!
nu va suparati ca ma bag si eu in seama dar fac des drumul petrosani-deva si credeti-ma e calvar in urcare in padurea hategului gropi cat cuprinde de la iesire din padure si pana dupa calan nu mai vb de multe ori cand ma intorc prefer sa merg pe hunedoara si sa trec dealurile sa ies direct in hateg nush cat va mai tine dar daca nu se iau masuri ne vomn rupe masinile si buzunarele o zi buna
Nu ne suparam ca postezi, din contra, ne bucuram....nu mai venii pe la Hateg prin padure...pe la Hunedoara este cel mai bine, p'acolo, pe unde vii tu e dezastru.....
De aia am facut acest topic sa cunoastem exact situatia actuala a drumurilor, multumim mai Bogdan Petre
Vreau sa va spun ca pe raza orasului Calan au fost astupate toate gropile!!! Avem primar nu ca altii!!! Grija insa cind treceti de Calan!! Sunt capcane la tot kilometrul, ca sa nu exagerez!!
domnu Daniel degeaba s-au atupat gropile) daca nu este lucrarea facuta de calitate cat va tine oare? este un drum frecventat non-stop de masini de tonaj mare si porcaria cea mai mare este ca l-au peticit pe timp de iarna deci pan' la primavara va fi prastie numai bine tutror loganistilor o seara buna respect
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment